ne lazımsa bilgi veririm tanıdık her yer
![]()
ne lazımsa bilgi veririm tanıdık her yer
![]()
bahsettiğin şeyleri yaptırdın mı aracına? film ve spoyler konusunda yardımcı olabilirim. özelden msj at sen bana yaptırmadıysan eğer. seni görüştirim benim yaptığım yerlerle marşpiyel ve tamponlar için de fikir sunacaktır sana. sistem dizeceğin zaman komple fiberden imal edilme pandizotta var 2 takım component için. SANA en kaliteyi en ucuz fiyata yaptırma garantisi veririm çünkü tuning firmasında yaptırmıyorum ben.
filmi nereye ve kaça yaptırıyorsun soner?
Fatih abiyede sölemiştim daha önce ben puntoya 2.el araba pazarının civarında buse reklamda 80 ytl yaptırmıştım.Amerikan cam filmiydi.
Abimin tansaşta çalışması nedeniyle benim puntoya tansaşda rastlayabilirsin.
mersinde istanbul oto aksesuara bi sorentoya bi de astraya film çektirdim.memnun kaldım .
Ben geri döndüm, ve işlemlerimi yapmak istiyorum. 1 yıl boyunca öyle ahım şahım değil ama üniversite öğrencisinin sahip olacağı kadar da para biriktirdim.
Yok mu yardım edecek insan?
konuyu hortlatayımfılm degılde mersınde cam karartma yapan varmı??? bılgısı olan arkadaslar yazarlarsa sevınırım ???
bılgısı olan kımse yokmuadana da olsada olur.bı telefon bı ısım verecek kımse yokmu sımdı
guncellll![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (09/10/2008 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajLarınız birLeştirilmiştir. ard arda mesaj göndermeyiniz, onun yerine eski gönderdiğiniz mesajınızı düzenLeyiniz.
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
film cektirmek isteyen arkadaşlar..haziran 2008'de
buse reklamda yaptırdım..cok memnunum ve bir yıl garanti veriyorlar...80 ytl...
bu arada resimlerdeki gibi puntoya uyan spoiler mersinde ve adanada satılan yerleri bilen var mı??tabi bu kadar abatı olmayacak..
Konu batuhann80 tarafından (10/10/2008 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir.
33 su 716 gp arkadaşim senin gp gerçekten güzel bi alet mersin caddelerinde iddalibende de gp var aynisi ama hiçbirşeyine dokunmadim ve sadece marşpiyel yaptirmak istiyorum yanlara...sence mersinde nerede yaptirabilirim ? Rastgele....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri