Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Solar Gard Cam Filmi Uygulamasi Arkadaşlar Bakin Ltf

Haluk Korkmaz
    Halook!!! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 249

Alıntı Bülent A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 gün
    Cam açmamak.
    Mantık?
    Sebep?

Hangi çağdayız hangi teknolojideyiz.
    O çok eskidendi yaaa.

Adamların mutlaka bir mantıklı sebebi vardır elbet fakat ben bilmiyorum bunu.Bana sadece 3 gün camlarınızı açmayın dediler ve bende 3 gün boyunca camlarımı açmadım.Şu anda Ziebart gerek boya koruma gerekse de cam filmi konusunda lider bir firma.Adamlar sizin düşündüğünüz çağ ve teknolojiden çok geride kaldılar yada tam tersine belkide siz onların çağına ve teknolojisine yetişemediniz...

M.Bülent ATASOY
    Forumun Manyağı Bülent A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Plaka
    07 ATA 35
    Edilen teşekkür: 214

Alıntı Halook!!! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamların mutlaka bir mantıklı sebebi vardır elbet fakat ben bilmiyorum bunu.Bana sadece 3 gün camlarınızı açmayın dediler ve bende 3 gün boyunca camlarımı açmadım.Şu anda Ziebart gerek boya koruma gerekse de cam filmi konusunda lider bir firma.Adamlar sizin düşündüğünüz çağ ve teknolojiden çok geride kaldılar yada tam tersine belkide siz onların çağına ve teknolojisine yetişemediniz...
    Ziebart elbetteki tartışmasız isimlerden biri.
    Çağ dışı kalan bu işleri uygulayanlar.
    Ben 90 lı yıllarda cam filmi yaptırırken gerek filmlerden gerek yan unsurlardan dolayı filmlerin cama iyice yapışması , cam aşşağı - yukarı hareket ederken potluk yapıp mekanizmaya falan temas edip çizilmemesi ve yırtılmaması için 3 gün beklenirdi.

Tabi bu filmi uygulayan yerin belki başka nedenleride vardır.
    Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi

SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE

Haluk Korkmaz
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Alıntı Bülent A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ziebart elbetteki tartışmasız isimlerden biri.
    Çağ dışı kalan bu işleri uygulayanlar.
    Ben 90 lı yıllarda cam filmi yaptırırken gerek filmlerden gerek yan unsurlardan dolayı filmlerin cama iyice yapışması , cam aşşağı - yukarı hareket ederken potluk yapıp mekanizmaya falan temas edip çizilmemesi ve yırtılmaması için 3 gün beklenirdi.

Tabi bu filmi uygulayan yerin belki başka nedenleride vardır.

Bence çağ dışı kalmaktan ziyade olaya daha ehemmiyetle yaklaşılması dersek daha mantıklı olacak sanırım.90'lı yıllardan bu yana tabiki teknoloji ilerledi fakat sizinde belirttiğiniz gibi filmin çizilip yırtılmaması için bu bekleme süresini öngörüyorlar herhalde.Yani teknoloji ne kadar ilerlesede adamlar tedbiri elden bırakmak istemiyorlar sanırım.Bende bunu takdirle karşılıyorum...

umut kaya
    goldumut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 ST 562
    Edilen teşekkür: 151

haluk arkadasım bana kalırsada 3 gun beklemek camımı acmamak temız hava almamak cok sacma ve cag dısı bır yontem.aracımı sabah 9 da verdım askam 6 ta aldım hemen ardında cammı sonuna kadar actım cunku yaz temız hava vs...hem fılmı cekerken sıcak bır makıne ıle camın arka tarafından kurutuyor usta.e camımı acmamak ıcın bır sebep kalmıyor.sahsen fılm cektırmezdım 3 gun camımı acmıcaksın deseydı usta.yada kışı beklerdım:=)

Haluk Korkmaz
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Alıntı goldumut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haluk arkadasım bana kalırsada 3 gun beklemek camımı acmamak temız hava almamak cok sacma ve cag dısı bır yontem.aracımı sabah 9 da verdım askam 6 ta aldım hemen ardında cammı sonuna kadar actım cunku yaz temız hava vs...hem fılmı cekerken sıcak bır makıne ıle camın arka tarafından kurutuyor usta.e camımı acmamak ıcın bır sebep kalmıyor.sahsen fılm cektırmezdım 3 gun camımı acmıcaksın deseydı usta.yada kışı beklerdım:=)

3 gün bekleyip camı açmamayı günümüzde belkide çağ dışı düşünülebilirsin fakat daha öncede dediğim gibi tedbiri elden bırakmak istemiyorlar.Filmler daha tazeyken camı hemen açıp kapamadan oluşacak zararların olabileceğini düşünüyorlar adamlar demekki.Ayrıca arabalarımızda klima var ve yaz günü hiç bunalmadan geçirdim bu 3 günü.Benim için bu 3 gün hiç sorun değildi açıkcası ve adamları bu tedbirli davranışları için tebrik ediyorum.Sonuçta bir marka imajı da var işin içinde.Film yapılır yapılmaz hemen bir sorun çıksa bu sefer Ziebartta da böyle oluyorsa diğer hiçbir markaya güven olmaz kanısı oluşabilir içinde.Kısacası adamların kullandığı film diğer filmlere göre daha kaliteli ve bunu da arabalara en kaliteli işçilikle uyguluyorlar ve uygulama sonrasında uygulamanın daha güvenilir sonuca ulaşması için 3 gün cam açmamayı öneriyorlar ve bu 3 günün sonunda son kontroller yapıldıktan sonra ise camını rahatça açıp kapatabiliyorsun...

umut kaya
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 ST 562

neyse hayırlı olsun ne dıyım...sen mantıklı ve tedbırlı dıye goruyorsan..saygı duyarım.

Haluk Korkmaz
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Teşekkürler...

umut kaya
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 ST 562

haluk fotolarını gonderde bakalım bır aracına..

Haluk Korkmaz
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Araç şu anda çok pis durumda.Dün Bodrumdan geldim.Öğleden sonra yıkatmaya gideceğim.Yıkattıktan sonra evin önünde dışardan ve içerden fotoğrafları çekip siteye koymaya çalışacağım.Uzun süredir fotoğrafları koymak istiyorum fakat her seferinde bi aksilik çıkıyor.Fotoğrafları büyük olasılıkla galeriye koyarım ve buraya da link yazarım...

umut kaya
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 ST 562

ok tsklerr...

Nazım YÜZBAŞ
    AntalyaTeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    07GE921
    Edilen teşekkür: 3

Merhabalarr..

Bende ANtalyadanımm..

Granit Gri Var Bendede ve Siyah Değil Ama Gri Bir Film Çektirmek İstiyorum.. Ne Önerirsiniz??

Haluk Korkmaz
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Umut;

Arabayı yıkattıktan sonra fotoğrafları çekip siteye koyacağımı söyledim fakat malum seyahat hazırlıklarımdan dolayı arabayı yıkatamadım bile ve doğal olarak fotoğrafları da çekip koyamadım.Özür dilerim bundan dolayı.Tatil dönüşü ilk fırsatını bulduğumda fotoğrafları çekip siteye koyacağım...

AntalyaTeam adlı arkadaşım sanada Ziebart film öneririm.Aslında 500 YTL ye yapıyorlar Ziebartta fakat ben tanıdıklarım ve birazda pazarlık sayesinde nakit 350 YTL ye yaptırdım.Ziebart dışında da Sonax'a gitmeni öneririm.Sonaxta 3M kullanıyor.Onlarda yaklaşık 350 YTL + KDV ye yapıyorlar.Kısacası yaklaşık olarak 415 YTL ye geliyor.Bana sorarsan 3M mi yoksa Ziebart mı diye kesinlikle Ziebart derim.Aradaki 85 YTL farka değer yani....
    Konu Halook!!! tarafından (14/08/2007 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir.

begum bozdag
    gumgum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

ben sunroof center da yaptirdim aracim super oldu.. resimlerini size gostermek istiyordum ama nasil resim koyacagimi bilmiyorum.. ayrica 300 ytl ye yaptilar 15 yil garanti. bir de mukavemeti saglamasi icin 3 ila 5 gun su tutulmamasi gerektigini belirttiler.. o kadar kaliteli yapacaklarini tahmin etmemistim.. SUn-gard marka amerikan filmiymis ve iyi bir iscilik cikardilar.. tavsiye ederim..

umut kaya
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 ST 562

begum benımkıde solar guard iste ya..

Emre GÜNEŞ
    Emre08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 20

Standart Dorruuu...!

Alıntı orhanaysel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bendensın umutt orjınallıgını bosucak hıc bıseyı sevmıyorum gp uzerınde sadelık efendılık ...

Ewet ORHAN KARDEŞİM yapcaksan Bile Jant YEtiioo ARABAYA ama Siyah Film de YAKISIO..BNM ARABA Ya Yaptırdımm Abi Ruhsatada İşlettirdim...Yoqsa Normal Bant Fİlm DE olmuoo polis yAA Söküüo Yada ÇİİZİİOmuss...
    Konu erdiyilmaz tarafından (17/08/2007 Saat 09:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı font büyükLükLerine dikkat edeLim

güven aslan
    guvenas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

selam ön cama film yapmak çok zor olduğu için yapamayacağı için demiş onu.benim ön camdada var öyle bir sorun yaşamadım.ayrıca arkadaşlar benim esenlerde yaptırdığım arkadaş 3 saatte aracını teslim ediyor.1 tane toz bıle yok fılmde.ön camlarıda kesinlikle sökmüyor.bu işin ustası yani anlayacağınız.adaşımdır kendisi
    Konu femoli tarafından (18/10/2007 Saat 19:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: forum kurallarını okuyalım

arif ege
    arif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 36

Gpciler Kim Nederse Desin Fiyati Ne Olursa Olsun Beb Cam Filmi Icin Ki Bnm De Var Kapi Dosemelerini Sokturmem Cunku Ileride Mutlaka Ses Yapar ....bende Aracima Zibartta 350 Ytl Ye Cam Filmi Yaptirdim Ve Herseye Karsi Omur Boyu Garantili Iscilik Deseniz Tek Kabarik Ve Tek Dalgalanma Yok Bana Kalirsa 50 100 Ytl Icin Araclarimizn Orasinin Burasinio Sokulmesine Zarar Vermeyelim Ayrica Sunuda Hatirlatmak Isterim Ziebartin Yaptigi Filmler Polarizedir Yani Tam Korumalidir Bunu Denemek Icin Bi Polarize Gozlukle Filmler Bakarsaniz Mor Bi Isik Kirilmasini Gorebilirsiniz O Bahsedilen 3 Gun Cam Acmama Olayi Ise Kalitesizlikten Deil Filmi Kapi Sokmeden 2 Saatte Yaptiklari Icin Kurumasini Salamalarindandri

Hepinize Saygilar Sunarim

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Haluk Korkmaz
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Alıntı arif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gpciler Kim Nederse Desin Fiyati Ne Olursa Olsun Beb Cam Filmi Icin Ki Bnm De Var Kapi Dosemelerini Sokturmem Cunku Ileride Mutlaka Ses Yapar ....bende Aracima Zibartta 350 Ytl Ye Cam Filmi Yaptirdim Ve Herseye Karsi Omur Boyu Garantili Iscilik Deseniz Tek Kabarik Ve Tek Dalgalanma Yok Bana Kalirsa 50 100 Ytl Icin Araclarimizn Orasinin Burasinio Sokulmesine Zarar Vermeyelim Ayrica Sunuda Hatirlatmak Isterim Ziebartin Yaptigi Filmler Polarizedir Yani Tam Korumalidir Bunu Denemek Icin Bi Polarize Gozlukle Filmler Bakarsaniz Mor Bi Isik Kirilmasini Gorebilirsiniz O Bahsedilen 3 Gun Cam Acmama Olayi Ise Kalitesizlikten Deil Filmi Kapi Sokmeden 2 Saatte Yaptiklari Icin Kurumasini Salamalarindandri

Hepinize Saygilar Sunarim

Hocam tam anlamıyla duygularıma tercüman olmuşsun.Bende Ziebart cam filmi kullanıyorum ve çok memnunum şu ana kadar...

Nazım YÜZBAŞ
    AntalyaTeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    07GE921
    Edilen teşekkür: 3

Alıntı Halook!!! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AntalyaTeam adlı arkadaşım sanada Ziebart film öneririm.Aslında 500 YTL ye yapıyorlar Ziebartta fakat ben tanıdıklarım ve birazda pazarlık sayesinde nakit 350 YTL ye yaptırdım.Ziebart dışında da Sonax'a gitmeni öneririm.Sonaxta 3M kullanıyor.Onlarda yaklaşık 350 YTL + KDV ye yapıyorlar.Kısacası yaklaşık olarak 415 YTL ye geliyor.Bana sorarsan 3M mi yoksa Ziebart mı diye kesinlikle Ziebart derim.Aradaki 85 YTL farka değer yani....
    Haluk Çok Teşekkürler.. Antalya'da Ziebart Yok.. Sonax'ta Yeni Açıldı.. Araba Şu Anda 20.000 Bakımında Serviste 4-5 Güne Alacağım (Kaskodan Birkaç Şeyi Düzelttiriyorum) Ziebartta Gerçekten Ömür Boyu Garanti Veriyorlar mı?? Sonaxta Var mı öyle Birşey??

Bülent Abi Şu Dediğiniz Ustanın Adresini Numarasını Verebilir misin??

Umut Arkadaşın Koyduğu İlk Foto Burhanettin Onat Sanırım?? Autowax Değil mi??
    Konu AntalyaTeam tarafından (23/05/2008 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: Fotoyla İlgili Yorum

Haluk Korkmaz
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Ziebart ömür boyu garanti veriyor fakat Sonaxta böyle birşeyin olup olmadığını bilmiyorum.Ama Sonaxın da bir adı var ve bunun lekelenmesine izin vermez herhalde.Bundan dolayı yaptığı işi sağlam yapıp bir sorun olursa da arkasında durur bence...
    Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon