Alıntı goldumut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haluk arkadasım bana kalırsada 3 gun beklemek camımı acmamak temız hava almamak cok sacma ve cag dısı bır yontem.aracımı sabah 9 da verdım askam 6 ta aldım hemen ardında cammı sonuna kadar actım cunku yaz temız hava vs...hem fılmı cekerken sıcak bır makıne ıle camın arka tarafından kurutuyor usta.e camımı acmamak ıcın bır sebep kalmıyor.sahsen fılm cektırmezdım 3 gun camımı acmıcaksın deseydı usta.yada kışı beklerdım:=)

3 gün bekleyip camı açmamayı günümüzde belkide çağ dışı düşünülebilirsin fakat daha öncede dediğim gibi tedbiri elden bırakmak istemiyorlar.Filmler daha tazeyken camı hemen açıp kapamadan oluşacak zararların olabileceğini düşünüyorlar adamlar demekki.Ayrıca arabalarımızda klima var ve yaz günü hiç bunalmadan geçirdim bu 3 günü.Benim için bu 3 gün hiç sorun değildi açıkcası ve adamları bu tedbirli davranışları için tebrik ediyorum.Sonuçta bir marka imajı da var işin içinde.Film yapılır yapılmaz hemen bir sorun çıksa bu sefer Ziebartta da böyle oluyorsa diğer hiçbir markaya güven olmaz kanısı oluşabilir içinde.Kısacası adamların kullandığı film diğer filmlere göre daha kaliteli ve bunu da arabalara en kaliteli işçilikle uyguluyorlar ve uygulama sonrasında uygulamanın daha güvenilir sonuca ulaşması için 3 gün cam açmamayı öneriyorlar ve bu 3 günün sonunda son kontroller yapıldıktan sonra ise camını rahatça açıp kapatabiliyorsun...