Hem zaman hem emek harcanmış.işin maddi boyutunuda unutmamak lazım.hele ki uşak gibi bi memlekette bunları yapabilmek gerçekten takdir gerektirir.kazasız belasız güEl günlerde kullanın umarız devamı gelir bizde hayranlıkla takip ederiz![]()
GPlus+++++ oldu. Maşallah deyin nazarlara gelmesin...
dış-iç-ses ve görüntü-motor modifiye resimleri tamamı geldi.
toplam 42 foto. modifiye sever arkadaşlara ilham kaynağı olması dileklerimle..
Dış modifiye
İç modifiye
Ses ve görüntü modifiye
Motor modifiye
Toplam 42 foto. umarım modifiye sever arkadaşlara ilham kaynağı olur. hayırlı modifiyeler.
GPlus+++++ ve K&N hava filtresi
Hem zaman hem emek harcanmış.işin maddi boyutunuda unutmamak lazım.hele ki uşak gibi bi memlekette bunları yapabilmek gerçekten takdir gerektirir.kazasız belasız güEl günlerde kullanın umarız devamı gelir bizde hayranlıkla takip ederiz![]()
araç çok güzel kazasız belasız kullan eğer araç benim olsaydı Fenerbahçeli olduğum için ön panjurdaki kırmızı şeriti çıkartırdımkrom çıtalarıda çıkartırdım bide motor kapağındaki fiat amblemini daha prof bi şekilde boyatır yada kaplatırdım
çok güzel olmuş emeğinize sağlık
Sarı aşigo![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
çok güzel olmuş kardeş. Allah kaza bela vermesin inşaallah.
yolda ''taksiii'' diye el kaldıran oluyormu )
Maşallah kazasız belasız![]()
hepimize kazasız belasız sürüşler.herkese teşekkürler.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Çok hoş olmuş ama sarı renk olmasa iyiymiş![]()
Bir şey sormak istiyorum. Kapı kolları iç aydınlatmalarını yaparken hangi malzemeyi kullandınız ? Direnç, led ve yerleştirdiğiniz duy hakkında bilgi verebilir misiniz ? Cam otomatiklerinden bir bağlantı çekerek bende yapmak istiyorum da. Malzeme konusunda bilgim yok. Birde orta tavan lambaları hangi model. Bir kodu veya ismi var mı. Parçacıdan ne olarak temin edebiliriz.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Allah hepimize kazasız belasız kullanmak nasip etsin araçlarımızı.
renk muhteşem bence..kapı kolları , şahin doğan gösterge duyu ve ampulu kullandım hazır malzeme 12 volt toplam 4 tl lik birşey. tavan lambası doblo nun tavan lambası deyinca verirler 1-2 renk alternatifi de var.20 tl fiyatı var.
kolay gelsin..
Mrb.
Araç çok değişik ve güzel olmuş.. Emek çok..
Fakat bi kaç şey var merak ettiğim bilgi alırsam güzel olucak..
1-Stoplar ve farları nerden ne kadara aldınız?
2-HP yazan tuşun fonksiyonu nedir?
3-Start-stop tuşu ve sistemini nasıl yaptınız?Çok maliyetli mi?
Bilgilendirme yaparsanız çok memnun olurum.
teyp yerine takılan parçayı orjinal gümüş renkle mi boyadınız konsal rengini nasıl tutturdunuz ?
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ama bu nos derken benmi yanlış gördüm yoksa süs için falanmı çözemedim eğer bu nos varsa vallaha kralsın önünde eğilirim.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
birisi bana deseki benim bir arkadaşın puntosu var adam manyak yapmış.
renk ne diye sorarım hemen,
cevap sarı ,
hadi len ondan bir cacık olmaz sarı arabamı olur taksi mi bu derim![]()
ama canlı şekilde görünce sarı arabada oluyormuş diyesi geliyor yani![]()
ersin yapmış olmuş helal berabbim kaza bela MASRAF vermesin
Sen sevmeyi bilmiyorsun DELİ DELİ
1-stop far gittigidiyordan. farlar 450 tl kargo dahil. stoplar 400 tl kargo dahil fakat ben bunları alalı 2 sene oldu. fiyatlar yanıltıcı olabilir o yüzden. şimdi farların fiyatının 850 tl olduğunu biliyorum.
2-hp yazan tuşa stebel havalı korna ve blow of valve yi aktif hale getiriyor.
3-start stop tuşu maliyeti çok yüksek değil 100-150 tl parça + işçilik+ çooook emekkk, ve herkesin bağlayabileceğini zannetmiyorum. kılavuz japonca idi işin içinden zor çıktık. made in japan yani. internetten ing. kılavuzunu bulup öyle yaptık .türkçesini bulmak hayalllll. markası pivot.
Aracınız maşallahı var sadece vites ve el freni kolunu beğenmedim, bir de nos çalışıyor mu araç kaplama mı...
stopları isteyenler buradan temin edebilirler...
https://forum.grandepuntotr.com/kema...d-li-stop.html
Konu elbruz tarafından (28/12/2013 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.
parçaları diyorum çünkü renk tumadığı için tüm klima kumandaları dahil söküp hepsini akçalı marka 357 metalik gri sprey ile boyayıp yine akçalı sprey vernik ile üstüne attım. oldukça zahmetli. tecrübeniz yoksa tavsiyem tecrübeli birine yaptırmanız. iyi bir elektrikçi tanıdığınız yoksa hiç bulaşmayın çok zaman ve emek isteyen bir iş..ben tamamını sökme takma da dahil bizzat kendim yaptım. maliyet 10 tl gri boya + 10 tl vernik toplam 20 tl. ama teyp çerçevesini kesmek oldukça zor. gravür seti ile milimetrik olarak 2-3 saatte anca kesip oturttum. orjinalden ayırt edilmiyor gibi duruyor. fiat servisten birkaç kişi gördü hayran kaldılar...sıfır oturuyor boşluk sıfır...kolay gelsin..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri