Hayırlı akşamlar.Bu arka direkteki sparco yazısından arıyorum varmı bildiğiniz bir yer.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Hayırlı akşamlar.Bu arka direkteki sparco yazısından arıyorum varmı bildiğiniz bir yer.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
İlk kez sarı rengi bu kadar çok yakıştırdım arabaya. Çok büyük emek var. O kapılardaki kabloyuda nereye baktıysam bulamadım bir türlü![]()
ses sistemine küçük bir müdahale. buyrun resimler.
Aracınız kaplama mıydı...
Konu elbruz tarafından (16/02/2014 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.
şu orjinal teyip yerine taktığın navitech yazan teyibi nerde bulabilirim ?
çok hoş olmuş maşallah
Ersin kardeşim emeğine sağlık. Aracın gerçekten çok hoş olmuş. Allah kaza bela göstermesin. Bütün modifiyelerini beğendim ancak benim sormak istediğim kısım paspasların. Paspaslar tam olarak tabana oturuyor gibi gözüküyor yanlış görmüyorsam. Çok beğendim. Nereden aldığını sormak isterim, orjinal mi yoksa dışarıdan mı aldın? Yardımcı olursan sevinirim...
teşekür edrim, Allah hepimize kaza bela vermesin. evet paspaslar tabana tam oturuyor. hızlıal.com dan aldım. paspas + bagaj paspası olarak. grande puntoya özel havuzlu paspas. kesinlikle tavsiye ederim. biraz pahalı ama hakkını veriyor. hepsine 150 tl gibi bir para ödemiştim. son zamlardan sonra ne oldu bilmiyorum. kolay gelsin , hayırlı modifiyeler.
Abi süper olmuş güle güle kullan birşey sormak istiyorum blow off orjinal turbo gibi ses çıkartıyor mu?
teşekkürler, Allah razı olsun. blow of sesi orjinal blow of sesi gibi. bunu aksesuarcılarda dinleme imkanın var. standda kurulu sesi dinliyorsun. 2 çeşidi var ses biraz farklı birbirinden.tamamen zevk meselesi. ben düğme koydum, istediğim zaman aç kapa yapıyorum. debriyaj dan ayağını çekince ses çıkaracak şekilde yaptık. zaten orj blow of larda debriyajdan ayağını çekince ses çıkarıyor. kolay gelsin...
Cok güzel aracınız var hocam ilk kaplama zannettim ama değilmişkazasiz belasız
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Çok teşekkürler abi
baya bir modifiye olmuş. bende kendi modifiye listemi yazayım: park sensörü, kolçak![]()
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
elinize emeğinize sağlık gerçekten çok güzel görünüyor. Jantların modeli nedir acaba? Bende almak istiyorum bu jantlardan.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri