Maşallah diyelilim nazar değmesin emeğine sağlık![]()
Nazar değmesin![]()
2007 GRaNDe PuNTo M.JeT 3K 90 HP Emotion DuaLogic ( Egzotik Kırmızı).. *SOLD*
2011 BRaVo M.JeT 120 HP Dynamic Plus DuaLogic + AK + SK ( Lav Kırmızı).. *SOLD*
2013 Mini Cooper R60 Countryman 'S' ALL4 / White & Black
YeTiŞeMeZSeN eL SaLLa..![]()
Kardeşim aracın süper olmuş, bu kapılara kabloları japon ilemi tutturdun, ayrıca bu arka camlar için yaptırdığın otomatik sistemin maliyeti ne kadar, ayrıca verimli çalışıyormu.
Arabada çok emek var, 40 bin kere Masaallah hocam.
Stadyumdan ataparka kadar takip edildi maşallahı var kazasız belasız![]()
voltmetre + tpms (lastik basınç sensörü) + orj. multimedya navigasyon vs. işte resimleri
voltmetre: vema marka dijital çift renk aydınlatma seçeneği mevcut( sarı veya kırmızı) çap 5.2 cm yan direk veya diğer portlara uyumlu.kullanımı oldukça güzel... işe yararlılık bazında benimki gibi çokkk fazla elektrikli aygıt bağladıysanız gerekli.akü ne alemde bilmek lazımmm.. ben yer olarak sol direk altı ,üçgen camın orayı müsait gördüm. bana göre çok hoş oldu. ilgilenen arkadaşlar fikir edinebilir.
tpms: careud marka psi ve bar seçenekleri var. lastiğin sıcaklığınıda gösteriyor. c ve F türünden seçenekli. istenilen değerler arası haricinde değişim olduğunda sesli ve flash atarak uyarıyor.anihava kaçışlarda da sesli ve flash atarak uyarı veriyor. çok kullanışlı fakat pahalı.her araçta bulunması gerekli ayrıntılı bir cihaz. ben yer olarak orj. navigasyon un durduğu yeri seçtim. kabloları sıfır hata ile gizledim. ilgilenen arkadaşlar incelesinler. fotolar cep tlf ile çekildiğinden çok iyi çıkmamiş ama ilgilenenlere fikir verebilir.
tpms foto 2
ebay de 110 dolara satılıyor gerçekten pahalı ama güzel bir cihaz bu arada kabloyu nasıl gizlediniz ? torpidoyumu deldiniz ?
Careud Tire Pressure Monitoring System TPMS U903 U903W 4 Sensor LCD Display | eBay
ben tr den aldın 430 tl ye.benimkinin sensörleri lastik içinde . sizin dediğiniz sibop kapagı şeklinde . ben onu beğenmedim kaba ve büyük geldi bana. ebay de ben 125 dolar olarak gördüm. 1 ay beklemek istemedim şahsen. evet deldim. oraya tekne marin malzemeleri satan bir yerden çok hoş kibar bir çakmaklık yaptım. ekranı söksen dahi çakmaklığın kapağı orda hoş duruyor. pldukça ilginç oldu. onunda fotosunu en kısa zamanda ekleyeyim
Konu vts64 tarafından (12/01/2015 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.
helal olsun bayıldım vallahi.emeğine sağlık.
Allah nazarlardan korusun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri