umarım eski jantlarınız duruyordur...
ya eskiye dönün yada kötünün iyisi olarak yay takın araca...
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
valla bence arama kamyon gibi olmuş. zevk meselesi ama bbs takılacaksa eğer kesinlikle ve kesinlikle lastik çamurluk arası mesafe olmamalı.
en az 6 lık yay takarak harika görüntü elde edebilirsiniz. ama bu şekilde cidden tuhaf olmuş.
kazasız belasız kesinlikle tercih meselesi tabi
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
bence hic hos durmamis, cok ufak kalmis jantla. bbs dedigin kalcali kadin gibi olmali elbiseyi doldurmali![]()
küçük boy stepneler var ya, onlardan takmış gibi olmuş.
yayları sipariş ettım arkadaslar.sağolun
Jantınızın yüksek boyutlusunu alıp lastik boyutlarınıda gereken değerlerde seçerseniz güzel olucaktır![]()
kaç inç bunlar 13mü kelebek gibi olmuş))
ön tampon eki skandal olmuş hocam çıkarsan daha iyi ya da lip takabilirsin
bbs ler bence hiç yakısmıyor,ayrıca ön tampon kırık mı?![]()
aradaki mesafeye bakarsak araç yere değse bile çamurlukla lastik arası 3 parmak civarı açık kalır. hocam üzülerek söylüyorum ki bende beğenmedim. bence bu jantlar için sizi lastikçi gaza getirmiş olmalı. en azından biraz daha kalın yanaklı bi lastik taksaydınız keşke..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
hocam ne yaptınız yahu
yay takılsa bile bu sefer sürtme yapacaktır. Yazık olmuş verilen paraya.
Dip basmicaksaniz cok kotu olmus.5lik yay bile kurtarmaz..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
Punto mu oradaki ?
TSİ Jetta.
benim aracdada 16 sarı göbek bbs var ama basmadıkca bi halta benzemiyo bu şekilde bile konfor hepten düştü jant çok geniş yol sesi veriyo içeriye 45 yanak lastik var en ufak çukuru hissettiriyo sen bide basıcam diyon aracı sıfır konfor olucak bu sefer aracında ki bide araca 4-5 kişi oturunca hızlı gidemicen otoban dışında çünkü en ufak meyilde arka jantlar sürtüyor benim arka lastikler hep uçlarını yardım allaha emanet gidiyoz o lastiklerle en kısa zamanda kurtulucam bende
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
bu lastik ebatı ile 280 derece manevra alırsın kardeşaz daha küçüğünü alıp aracı yerinde bile döndürebilirsin
daha küçüğü yokmuydu dicem ? ama demiyorum şu haliyle bile disk sıkacagına yapısmıs jant
bide ön tamponu neden paintle siyaha boyadın ?
Konu dicaser tarafından (29/08/2012 Saat 03:28 ) değiştirilmiştir.
Puntonun sucu neHocam zevk meselesi seninkisi ama arac belli fazla zorlamaya gelmez bu aracin jant ebatinin buyumesi gerek vede bu arabanin goze hos gelebilmesi icin en az 8 9 cm basilmasi gerek diycem ama o zamandan arabanin alti gacur gucur gider benim size tavsiyem bbs harici jantlar offsetsiz jantlar diyecegim bu iyi forumlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri