taksici styla![]()
Dostum bende bbs jantları özellikle taktığın jantları çok severim.Ancak ne bu boyutta olmuş nede bu araçta çamurluk ve lastik arasına kafam girer.Basmaya kalksan yere sürter.Bencede olmamış eğer geri verme imkanın falan varsa vermeni tavsiye ederim çok geçmeden.
taksici styla![]()
yazık olmuş...
takan arkadaş resimleri paylaştıktan sonra bir daha foruma girmemiş. sinirleri bozuldu sanırım bu kadar olumsuz eleştiri alınca..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
arkadaslar önerileriniz ve yorumlarınız ıcın tşk ederım once. soylemıs oldugunuz uzere bır arkadasımın tavsıyesı uzerıne takmıs oldugum bbs lerı cıkartıp eskı jantlarımı aracıma taktım.bır hevestı geldı gectı dıyelımoncelıkle Balıkesir - Gönen e gelen dostlarım varmı bılmıyorum ama burdakı yollar.....londra asfaltı degıl.heryer cukur heryer tumsek heryer kazılı dıyebılırım... su anda JAWS jantlarımı tekrar taktım ve kafam rahat
ama bır kac paınt vs. dıe yorumlar okudum uzuldum..aracımın hıc bır yerınde boya yoktur.dedıgım uzere surtmelerden meydana gelen hafıf kırık ve dokuklar olustu.bunları bende goruyorum ama elım degıpte yaptıramadım..saygılarımı sunar yenı resımlerı sızler ıle paylasmak ısterım
![]()
hah şöyle beeeee. eğer bu jantları takmadıysan araç senden davacı olacaktı.
emin olun eskiye göre çok daha güzel olmuş. yay takarsanız daha güzel olacak.. bu arada iç aydınlatma mavi mi?
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
şimdi 5 lik yay kurtarır işte![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
evet ıc aydınlatma mavı renk.tşk ederım.dusuncelerınız ıcın.yay onerılerınız nelerdır ?
Tampon eklerini çıkartıp, o kocaman spoiler ve marşbiyelleri de söküp atıp orijinallerini takabilirsiniz. Kapı kollarını boyayıp , orijinal jantlardan birini de takıp aracı biraz yere basarsanız çok güzel olacaktır. App plaka da küçük ve güzel bi ayrıntı olur. Yay olarak Eibach 5 cm çok güzel olur.
hocam araca bu jantlar hayat vermiş diyebilirim.Bu arada bakımlar için ve arada sırada dostları ziyaret için gönen'e geliyorum.gönen içini oldukça iyi bilirim.hala yollardaki çalışmalar bitmedi sanırım.
Güle güle kullanın diğerinden daha güzel olmuş bu. Tek eksiği yay 5 lik yaydan sonra şahane olur.
hiç tereddüt etmeden H&R 5 lik benzinli yayı al bak ben çok çektim gittim eibach dizel aldım düşürmedi istediğim gibi hr aldım harika oldu fotoğrafları güncellemiştim link yazıyorum gir bir bak.. hr alırsan 5 lik benzinli pişman olmazsın
https://forum.grandepuntotr.com/gara...malibu-gp.html
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Jantlar eskisine göre gayet güzel olmuş bende biraz orj. takıntısı var o yüzden bana göre değil ama gayet güzel yinede sade olarak![]()
Maşallah güzel araç ayvalık plaka sanırım bn edremitteyim görüşmek üzere
Bir türlü sevemedim şu BBS jantları![]()
Oz Büyücüsü
bbsleri araçtan çıkardığın için aracın sana minnettra dostum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri