ynr bu janttan balgatta michelin weya brigstone bayiisinde görmüştüm.çok güzeller 8O
bende şimdi bülent abinin linkini verdiği sitede bu lastiklere bakıyordum inanılmaz gözüküyor arabanın üstünde,acaba bu jantın fiyat ne civardadır ? nette pek göremedim fiyatını
sanıyorum 4üne 1100 ytl gibi bişi demişler ama yalan olmasın
hmm o civarda ise iimiş![]()
toora nın alınabilecek en iyi modeli ince kanallar bol hava sirkülasyonu daha iyi frenler ve daha soğuk fren sistemi
bununla birlikte hafif ve bir o kadar sağlam eger beğendiysen ki ben toora nın kalitesinden şüphe duymuyorum almanı tavsiye ederim jant alırken tek kriter görüntü değildir
1) hafiflik
2) bol hava alabilecek kanal
3) dayanıklılık ve balans ve yamulma direnci
4) lastik korumaya önelik yapı
asıl jant kriterleridir
bu jant yukarıda yazdığım çoğu özelliğe sahip
![]()
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
bak sen uyumuyormusun saaat kaç olmuş
ben pen çok içinigösteren jantları sevmiyorum gerçi zevk meselesi çabuk eğilebilir kolların mukavemeti az
arkadaşlar iyi akşamlar
bende jant almak istiyorum ama yardımcı olabilecek var mı?
model ve fiyat nerde nasıl bakabilirim? internet üzereinden?
Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır! M.K.ATATÜRK
TÜRKLÜK bir imtiyazdır, her kula bilhassa yahudi gibi kullara nasip olmaz...H.N.ATSIZ
bir de şu 3 birim tam olarak neyi ifade ediyor?
195/55/16
TÜRKLÜK bir imtiyazdır, her kula bilhassa yahudi gibi kullara nasip olmaz...H.N.ATSIZ
kendi lastiklerinle kullanabilmen için 15 inch jant alman gerekir.forumda 15 inch farklı jant kullanan arkadaşlar war ararsan bulabilirsin fotoları. ha daha büyük almak istiyorum dersen lastikleri de değiştirmen gerekecek.
tamamen senin zewkine kalmış
eyvallah sağol![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri