orjinal ebatlar 185-65-15
bunların yerine
205/55/15 taksak
leylek gibi durur mu acaba?
bunlar yaylı da sürtme yapmıyor yani..
7J .. offsetini bilio musun?
orjinal ebatlar 185-65-15
bunların yerine
205/55/15 taksak
leylek gibi durur mu acaba?
abi 17 olunca 45 yanak çok konforsuz oluyor.
45 yanak kesinlikle düşünmüyorum.
bu ölçülerde lastik varda ondan:icon_confused:
yay düşünmüyorum
Ok o zaman yapıcak bişey yok kardeş8O
baycep, offset ; jant göbeğiyle jantın en dış noktası arasında olan izgüşümü mesafedir. +15 ve +45 arası bi değer sahip olur genelde.
@oracle : 205-55-15 lastik takarsan (ki bizim jantlarımıza olmaz tahminimce çünkü 2 cm genişletmiş oluyorsun) dönme çapı çok kısalır. kadranda göreceğin değer gerçek hızın yaklaşık yüzde 10 daha fazlası olur.
Değerli GPciler!
Benim lastiklerden biri yarıldı. Cam kırıkları mahvetmiş lastikleri. Stepne iptal yani![]()
Bugün lastikçiye gittim, aracın içinde uğultu yapmayan daha yumuşak bir lastik bulmak için. Lastikçi ısrarla Kore malı ARURA diye bir lastik önerdi. bu marka hakkında bilgisi olan var mı?
Ya arkadaşlar önemli bir sorum var? Yumuşak zeminli lastikler yakıt tüketimini artırıyor mu?
Arkadaşlar kaç tane lastikçi ve kullanan tanıdık varsa Kumho,Marshall ve Arura asla önermiyor ki kullanan arkadaşlarımda önermiyor.Bence 120 ytl lastıge vermek yerine 160*170 verıp bılınen ve guvenirliği test edilmiş lastikler alınmalı.Sonuçta en önemli unsurlardan birisi lastik.:ok: :ok:
215/35/18" taktırdım bi sorunumuz yok şuana kadar![]()
offff süper olmuş arkadaşım yaa !!
the_most_wanted_06;
bu jant ve lastikler kaça mal oldu acaba???
ayrıca benim istediğim gibi parlak jantlardan takmışsın kıskandım valla.
toplam 2.250 ytl jant+lastik
toora jantları nasıldır arkadaşlar,bilgi verebilirmisiniz?
walla hiç duymadım nette bir arat eğer cin malıysa kesinlikle yanaşma çünkü onlar ne balans tutuyor ne de düzgün gidiyor eğilmede çabul oluyor bilgine...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri