Ovacık Askerlik Şubesi Başkanlığı Tunceli
Konu nerelere gitmiş yavv :icon_surprised:
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
arkadaşlar, bu tip muhabbetleri özel mesajla yapalım. konu kirliliği oluyor
yaw arabaya jant taktıracam ama korkuyorum.. nedenine gelince eski arabama(opel/zafira) taktırdıktan sonra sürekli sağa çekme oldu.. rot ve balans yapıldığı halde.. acaba neden olmuş olabilir. ya başıma aynısı gelirse diye çekiniyorum takıramıyorum.. acaba önerebileceğiniz bir jant var mı? 15" olacak.teşekkürler..(askerlik muhabbetine başka yerde devam edelim mi arkadaşlar.. ben de tunceli dekilerle yazışmak isterim sonuçta aynı zamanda oralardaydık.. paylaşılacak çok anı var..:icon_lol: )
bence zafirada yaşadığın sorunu yaşamayacaksın kesinlikle... askerlik muhabbetine gelince op ve moderatör arkidişlere bi danış istersen topic hk.
thanksler.
Kardeş ben puntoya 17 inçlik Bahçelili Ali arkadaşımkinin aynısından 5 kollu jant takdırdım lastiklerde hankook un 205/55/16 ebatında sürat lastiği var güzel oldu uyumlu hatta![]()
Kardeş 55 diye aklımda ama sen 45 diyosan 45 olsun yarın model ve yanak boyutuna bakıcamsırf senin için kardeş![]()
hayır..bende 205/55/17 var ordan biliyorum yani
hehe..
Resmi varmı bi koyabilirmisin bide ben bu lastikle jantla dolaşıyorum bazen ailemde oluyo arabada yokuş yukarı çıkarken filan bi sürtme sesi geliyo ne yapabilirim bide bu ses nerden geliyo olabilir çamurluktanmı
Ya bu lastik ince olduktan sonra olmaya başladı içim gidiyo o ses gelince
Lastiklerin boyutu dediğin gibi 205 45 17 Hankook'un Ventus modeli
Lastik jant toplam 1850 ytl ye maloldu Sürtme yapıyo ses geliyo arabaya 5 kişi binmiş olsun lastikler hemen sürtüyo:icon_surprised:
Bende kumhonun 17' lastiği BSAnın 7 inch genişliğinde cantı takılı arabada 6 kişi ve bağaj doluyken bile sürtme yapmıyordu yaklaşık 1400 km yol yaptım bu şekilde...
punto06 arkadaşım, senin jantlarının aynısından olay we 3.5 yay olan arkadaş sürtme yapmadığını söylüyordu, ben anlamadım bu olayı..
baycep dediğin jantları koyabilir misin buraya?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri