unlu bır turk dusunuru polat elemdar derkı : sonunu dusununen kahraman olamazvalla bızım hatunda ılk basta degıstırme dedıde gorunce begendı..
allah razı olsun abı sen yavas yavas hazırlat evo sıyahı ay sonundan once alırım tatile cıkacagımda ondan taktıramam sımdı ...
Benim yaptıklarımıda hatun beğeniyor. Nede olsa yazdan sonra araba kendisinde kalacak. Ama işin mali boyundan dolayı kahramanlık yapmak istemiyorum.![]()
hayırlı olsun Bülent abi yakışır! sürtme vs. var mı?
chıp ıcın aslın bana ındırım yapmaları lazım 1.4 de chıp yaptırmak ısteyen cok ama hıcbırımız cesaret edemıyoruz benımkını cok ındırımlı veya ucretsız yaparlarsa ıyı reklam olurmurat sagolsun yazdıracagım spoylere
sagol kardesım sımdılık surtme yapmıyor haftaya yay takacak 3.5 luk o zaman bellı olacak![]()
maşallah yakışmış... yay şart gibi... güle güle kullanın...
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
abim hayırlı olsun,yakışmış kırmızı ayna şart
ayna ve yay zamanı benide arasana beraber gidelim,aynaları bende yapıcam
salı vizem var sonrasında kafam rahat istediğn zaman gidelim
yakışmış bülent abime![]()
hyrli olsn
hayırlı olsun güzel olmuş kırmızı şeritler çok güzel durmuş
AŞK ÜÇ HARFTİRBMW
bülent abi hiç düşünme beyazı. 10 numara olmuş![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
tesekkur ederım haftaya takılacak yaylar ..
aykut haftaya pazar gunu halledebılırız sehır dısına cıktım cumartesi gece donecegım...
sagol akıf sıra sende
tesekkur ederım..
tesekkur ederım ...
valla bılader ılk basta pek ıcıme sınmedı ama araba yıkanınca ve dun bucada 2 tur atınca bakıslardan memnundum
pazar gunu taktıracaktık oto kıraz toplamaya gıttı haftaya ınsallah..
yay takılınca daha güzel olur abi. bence kaliperleri kırmızıya boyama böyle çok güzel durmuş.. ilerde baktın hiç içine sinmiyo boyatırız sıkıntı yok![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
abi hayırlısı olsun çok yakışmış yıdız da nerdesin göremeiyom ben seni![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Can, cuma günü 'ın oraya sende gelecek misin?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri