bende sırıtırmı dıye dusunuyorum kırmızı sıyaha boyarım olmassa
yıldız mah. yenı nıkah sarayı nın yanında assagıya ın omer nasuhı camı var
onun arkasındakı sıtedeyım araba genelde orada otoparkta olur yanlız bu aralar benım arabayı gorursen hemen kac hanım kullanmaya basladı
yaptırın chipleride deniyelim bır ara ikea da![]()
jantlar olmuş ama araba biraz havada gibi..
cuma günü redbull motorcuları geliyormuş,chiplenenlerden sonra onlarla kapışalım![]()
ozgun chiphlenınde deneyelım artık su arabaları[/QUOTE]
Hafta sonu deneyelim isterseniz. Buradan millete haber verelim isteyenler gelsin drag yapalım.![]()
bu puntonun senin punto olduğuna eminmisin kardeşim karıştırmış filan olmayasın plaka filanda gözükmüyor hoş eminim hala ön tarafta plaka yokturslalom yarışmasında gördüğüm puntoya hiç benzemiyor
![]()
Sen gel hele gel. Sadece ifadeni alcağım. Lastikleri bahane etme hacıııı.![]()
abı plakayı takacagımda nasıl olsa kırılacak dıye takmıyorum.yavas yavas degısım baslattık abı haftaya daha da degısık olacak
kahvaltıda sesınız cıkmıyordulastıkten sıkıntı olmaz orjınaller evde 30 dakıkada lastıklerı takarım uzulmeyın sonra
artık multıjet ler benı kesmıyor.safagın arabayla denıyecegım bır dahakı sefere![]()
kahvaltıda sesınız cıkmıyordulastıkten sıkıntı olmaz orjınaller evde 30 dakıkada lastıklerı takarım uzulmeyın sonra
artık multıjet ler benı kesmıyor.safagın arabayla denıyecegım bır dahakı sefere[/QUOTE]
Kahvaltıda zengin bir sofra vardı tıkınmaktan konuşmaya vakit bulamadık.![]()
valla abi geleceğim büyük ihtimal ama. çok kalamayabilirim çünkü cuma haftalık kasa yapıyorum o yüzden dönmem gerekir geriye.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
https://www.facebook.com/events/276454702449583/
cuma gecesi abi,kaçmaz![]()
bülent abi artık hiç şansın kalmadı 17 leri takıncaama güzel olmuş
chip takıldıkdan sonraki yazacaklarınızı 4 gözle bekliyorum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri