maşallah abla çok güzel olmuş detailingci gördüm seni
benimde almam lazım modaya uyalım dimi ama![]()
TSİ Jetta.
Hepinize teşekkür ederim. Oldukça güzel bir ürün. Bu arada merak eden arkadaşların sorusuna da cevap vermiş olalım. Otobanda aşırı hızda bile denedim SES YAPMIYOR![]()
Alacak olan diğer arkadaşlarımada şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullansınlar.
Oğuz senin hemen alman lazım. Ne de olsa senin almana yönelik özel istekler var aman kırma![]()
![]()
ne ara denedın helal olsun
jass benım almam ıcın ıstek yok ama ben alayımmı![]()
Dün akşam sizden ayrıldıktan sonra önce bi Metro yaptım sonrada gezdim puntişimle.![]()
Senin için tüm tuning ve modifiye camiasından özel istek var Bülent'ciğim. Seninki artık zorunluluk. Kendin için değil bizim için yapacaksın![]()
![]()
Maşallah yakışmış beya.Jantlardan sonra durayım diyordum ama içim kımıl kımıl oldu bu güzelliği görünce.Kazasız belasız kullan![]()
Grey Goose ...
Çok hoş emeğinize sağlık bende düşünmüyor değilim![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
Teşekkür ederim Ferdi. Bence alın arkadaşım. Uzun bir süredir istediğim birşeydi. Diğer modellerden dolayı hep çekimser kalmıştım. Şimdi çok mutluyuz Puntişimde bende
Oğuz, sana polisaj pedlerinin mailini göndereceğim. Makineyi almışsın onları da al bari. Haftasonları bakım olayına girip kazandıkların ile moda devam et bence
Teşekkürler.
tavan folyoyla daha iyi durmuş rüzgarlık arizonada, hayırlı olsun![]()
Teşekkürler Akif![]()
Evet bende femoliden bu rüzgarlıktan aldım çok güzel duruyor ama ben aracın renginde boyatacağım bugün kaportacıyla anlaştım yarın elimde olur ve resimleri eklerim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri