maşallah abla çok güzel olmuş detailingci gördüm seni :D:D
benimde almam lazım modaya uyalım dimi ama :D
Printable View
maşallah abla çok güzel olmuş detailingci gördüm seni :D:D
benimde almam lazım modaya uyalım dimi ama :D
Hepinize teşekkür ederim. Oldukça güzel bir ürün. Bu arada merak eden arkadaşların sorusuna da cevap vermiş olalım. Otobanda aşırı hızda bile denedim SES YAPMIYOR :) :)
Alacak olan diğer arkadaşlarımada şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullansınlar.
Oğuz senin hemen alman lazım. Ne de olsa senin almana yönelik özel istekler var aman kırma :P :P
ne ara denedın helal olsun :D
jass benım almam ıcın ıstek yok ama ben alayımmı :D
Dün akşam sizden ayrıldıktan sonra önce bi Metro yaptım sonrada gezdim puntişimle. :) :)
Senin için tüm tuning ve modifiye camiasından özel istek var Bülent'ciğim. Seninki artık zorunluluk. Kendin için değil bizim için yapacaksın :P :P
Maşallah yakışmış beya.Jantlardan sonra durayım diyordum ama içim kımıl kımıl oldu bu güzelliği görünce.Kazasız belasız kullan :)
Çok hoş emeğinize sağlık bende düşünmüyor değilim :)
Teşekkür ederim Ferdi. Bence alın arkadaşım. Uzun bir süredir istediğim birşeydi. Diğer modellerden dolayı hep çekimser kalmıştım. Şimdi çok mutluyuz Puntişimde bende :)
Oğuz, sana polisaj pedlerinin mailini göndereceğim. Makineyi almışsın onları da al bari. Haftasonları bakım olayına girip kazandıkların ile moda devam et bence :)
Teşekkürler.
tavan folyoyla daha iyi durmuş rüzgarlık arizonada, hayırlı olsun :)
Teşekkürler Akif :)
Evet bende femoliden bu rüzgarlıktan aldım çok güzel duruyor ama ben aracın renginde boyatacağım bugün kaportacıyla anlaştım yarın elimde olur ve resimleri eklerim..