Arkadaşlar bu linkten puntoya 100 den fazla jant deneyebilirsiniz.
Shop yapmanıza gerek kalmadan
Alu kola konfigurtor, Lit kola, Fiat Punto Evo (199 2009-) 16" - ELEKTRONY
Hocam ben hiç birini beğenmedim maalesef. Ama yinede karar ve zevk sizin. Sizin yerinizde olsam ya 5 kollu yada çok kollu oz tipi birşeyler alırım. Bu baktığınız tarzdaki jantların 15 i zaten güzel durmaz jant kapagı devam![]()
Jant için güzel bir site.
Hangi arabaya hangi jant takılmalıdır.
Jant çeşitleri nelerdir? - UZMANTV
Bende bu jantın görselini beğendim. Ama bizim araçlara olurmu nerden bulunur bu jant bilmiyorum.
Arkadaşların yorumlarınız için herkese tek tek teşekkür ederim."Sonunda TK Jantlandı" adlı konu başlığında taktığım jantlarla aracın son hali mevcutBeyaz jant FOREVER...
hocam ne olursa olsun mir den bir kere kesinlikle vazgeçin jant işi önemli iş ben aldım araca 58.000 km de taktırdım 65.000 km de ön takım fena halde bozuldu aracı da sattım zaten başka masraf da açmıştı neyse mevzuyu uzatmayayım ucuz alıp yarın öbür gün araca başka türlü masraf etmektense iyi marka bir jant alın bence ben 16" mir jantları ve general marka lastikleri 600 artı 600 1200 tl vererek aldım ama sonradan çok pişman oldum
tamamını okumadan yorumu yazdım sonradan farkettim jantları taktırdığınız bence imkanınız varsa değiştirin jantları gerçi 15" ben 16" taktırmıştım ama umarım başınız ağrımaz
Konu rec_off tarafından (27/03/2011 Saat 04:10 ) değiştirilmiştir.
205-45-17 takmak gerek onun dışında takma daha iyi..tavsiyedir..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri