Evo resmi benim için süper. Şirket aracıyla geldim yoksa ölçerdimTekrar saol emeklerin için. Güzel bir iş çıkacak sonunda.
Beyler eşiklerin son durumu budur .Bu arada evocu arkadaslara dunkı gıbı sizin eşiğin yanları yamukmu olsun yoksa şimdiki hali iyimidir.
Bu arada beyler sunu söyliyeyim dün aksam aracın ön ve arka kapılarının potograflarını cektim bizim arka kapılarda bence esıkgın sıgacagı yer küçük resımdede görüldüğü üzere sag ve sola dogru eğim var ortada ıse kucuk bır duz kısım var galiba esık olaraya olur ama bence küçük bir sey olacak bilmem arka için hoş olurmu bugun son yorumları alayım yarın ilk mamüller yapılacak
Bu arada bu kendı aracımda çizdiğin siyah çizgili alanın ölçüsü lazım bilen varmı yoksa gıdıp asagıya benmı alayım![]()
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Evo resmi benim için süper. Şirket aracıyla geldim yoksa ölçerdimTekrar saol emeklerin için. Güzel bir iş çıkacak sonunda.
Evolarda punto yazılı kapı eşiği çıtası var, bu ışıklı olan onun yerine mi takılacak tam olarak?
aRKADASLAR OLCTUM HATTA RESMINIDE CEKTIM ÖN TARAFTA ESIK ICIN BIR CIZGI CEKILMIS GIBI O CIZGININ ARASINDAKI MESAFE 45 CM BU 45 CM LIK YERIN TAMAMINA ESIK OLABILIR RESIMDEDE ANLASILIYOR
ARKAKA KISIM ISE BAYAGI KUCUK 14 CM VE 14 CMDEN SONRA EGIM VAR RESIMLERDEN HERSEY ANLASILIYOR ZATEN YORUMLARINIZ NELER ??
BU ARADA ARKA DAKI ESIK ALANI KUCUK YAPILDIGINDA MEMNUN KALINIRMI BILMEM
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Zeynel KARACAN
Zeynel Grande Puntolar için olan yazı hala içime sinmedi, Evolarınkinde problem gözükmüyor. Bizim P harfi biraz daha düzelmiş ancak diğer harflere baktığında O hare orantı problemi var. Bu şekilde kesim yapılırsa çok güzel durmaz gibi geldi bana, sen ne dersin?
Tolga dıger harfler bıraz kucuk gıbı geldı banada sıkıntı su p normal p degıl kuyrugundan dolayı dıger yazılar bıraz kucuk gıbı onuda buuttugumuzde unto yazısı kuucluyor ve su nokta olayı onu yukarı alamıyor ozaman ledler gozukuyormus normal kuyruksuz p ve noktasız p gıbı olsa evodakı gıbı buyuk ve harfler orantılı olacak
Sen dırekt nasıl olmasını dusunuyorsan yaz bana kopylayıp yolluyacam adama
bence p normal su halıyle olmalı ama unto bırazdaha buyuk olmalı fakat programdan dolayı galıba p yı ayrı untoyu ayrı yazamıyor bıldıgım kadarıyla ama yınede ayrı yazmasını ısteyecegım dedıgım gıbı sen dusundunu acıkca soyle bana ben karsıtarafa ıleteyım
Zeynel KARACAN
Zeynel KARACAN
Zeynel senin resim olarak gönderdiğin Punto yazısının aynısını çıkartamıyorsa görüntü sorunlu olur gibime geliyor. Dediğin gibi P yi orjinal haliyle sığacak şekilde alırsa da UNTO yazısı çok küçük kalacak. Benim yapabileceğim bir önerim yok ama sonuçta ikisi de PUNTO yazısı diye düşünüp evoların yazısından da almayı içimden geçirmiyor değilim. Çünkü o daha gösterişli olacak...
Evosu yanında olan bir arkadaşımız ölçebilir mi eşik uzunluklarını sonra sorun yaşamayalım. Ben akşam 7den sonra bu işi yapabilirim.
Yazının formu nedeniyle bizim Punto yazısı pek randıman vermeyecek gibi geldi bana Zeynel. Sırf almış olmak için almamak lazım. Evoların yazısı daha dolugun göründüğü için çok şık olacak ama bizimkilerden baya bi şüpheliyim açıkçası. Adamın da bi kabahati yok, dediğim gibi bizim yazının formu böyle bir uygulama için sıkıntılı...
Levent uyar bu aksam fakat resımde cekebılırsen benım yaptıgım sekıldekı gıbı arsı taraf daha ıyı anlar en azından bız kendımızı saglama alır bak kardesım resımde verdık sana olcude ozaman aksam beklıyorum evo olculerını evoda zaten bır esık cıtası varmıs onun olcusu gayet ıyı olur bırebır
Zeynel KARACAN
Benim de yanımda değil malesef, ancak yarın bakabilirim.
Peki bizdeki hazır kapı eşiği çıtalarına led yerleştirsek olmaz mı ki? Çok belli değil ama alttaki linkten Evo broşüründe 15.sayfada görebilirsiniz.
https://www.fiat.com.tr/Documents/Pdf/puntoevo.pdf
Benim hatırladığım eşik çıtası dediği arkadaşımızın metal kısımda değilde senin çiziminde plastik olan yerde evo resmindeki gibi punto yazısının olması sadece. Bende senin ölçü aldığın kısmı baz alıcam. Yani metal kısmı resimdeki gibi ölçücem
Zeynel Bey;
Bende 4 kapılı aracımın ön kapıları için istiyorum. Turuncu Led'li
Banka Hesap numaranızı göremedim. Sanırım 50 Tl idi Hesap numaranızı gönderirseniz ödemeyi yaparım. Bu arada kusura bakmayın konuyu tam okuyamadım. Teslimat ne zaman olacak ?
Zeynel KARACAN
Arkadaslar esıgın enını ben 3.5 cm olarak olctum fakat Engınbey 4.5 cm olarak cızımı yapmıs evocu arkadaslardan rıcam kendı araclarındakı su metalın en boy olcusunu tam olcup foruma yazmaları bu arada üretimi yapacak Engin beyınde Bravosu varmıs forumdakı bravocular duyrulur
Zeynel KARACAN
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri