dostlar çıkacak ürüne ve kalitesine göre bende olabilirim... Ayrıca bunca uğraşarak emek veren arkadaşlarada teşekkür ederim.
bende varım
renk olarak beyaz tercih edeceği yada bir üstteki evo yazısının renginden![]()
dostlar çıkacak ürüne ve kalitesine göre bende olabilirim... Ayrıca bunca uğraşarak emek veren arkadaşlarada teşekkür ederim.
Arkadaslar yapan arkadasla konustum bızlerdekı soru ısaretlerını anlattım (Saglamlık,led patlaması,celık kalıtesı,paslanma) bu konuda ıcınız rahat olsun deyıp sunu yazdı bu malzemelerden anlayanlar daha ıyı bılır kalıtesını
''zeynel hocam tesekkür edrerim. biz su gecırmez dış mekan ledi ve 304 aynalı paslanmaz kullanuyoruz. size bunun ıcın belge göndereceğim bu hafta sızın numunelerı yapıp pazartesı salı engec göndereceğim..... sağlamlık konusunda ıçınız rahat olsun eşiklerı de elınıze a lınca göreceksızız zaten kalıteyı tesekkur ederım kolay gelsın..''
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Fiat olarak ne kadar bellı mı kesnlıgı bırde baglantıyı nasıl yapıcaz
Captaİn Jack Sparrow
Mert Fiyatı 2 kapı 50 4 kapı 80 istenilen renk led.
Baglantı derken ödemeden kastın ıse bu adamı ben tanımıyorum gorusmelerımız ya telefonda yada nette gerceklesıyor sımdı ankaradakı arkdaslar gıdıp kendıklerı alabılır fakat ankara dsındakıler ıcınde ben soyle dusundum
1.Bu adamın hesabına havale yaparsınız oyle urunu alırsınız.(Bu bence rısklı yetısmedı ,olmadı gıbı yada kacıp gıtme durumu sozkonusu olabılır)
2.Sizler ücreti benim banka hesabına yatırısınız eft ile ( bende hacca gıderım onlarla) ben ürünü adamdan teslim alırım ledler yanıyormu dıyede kontrol edebılırsem ederım sorun yoksa üründe eger adama parasını verırım sızede karsı taraf ödemli kargo yaparım.
Su anda tahmını yazılanlara gore 17 kısı ıstıyor sayı artarsa indirim yapabılırım demıstı ama su ankı fıyat bu
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
baglantıdan kastım ısıgın elektrgnı nerden alcaz tavan lambasından mı
Captaİn Jack Sparrow
bende bılmıyom vallahı fakat soyle bır dusuncem var Ozzy acıklamıs elektrık olayının nasıl yapılacagını ben takar ıken Ozanın takmasını ısteyecem daha once yaptı kapılar acılırken ısık yanıyor onun aracta yapıslıs esnasında Hd kamera ıle cekım yapıp forumda yada hotfılede paylasarak nasıl yapıldıgını herkes ogrenır tahmınımce ya Ozzyden anladıgım kadarıyla oldukca basıt gozukuyor.
Zeynel KARACAN
Punto yazısı için yanında da rengini belirterek liste oluştursak mı? Fiyat herkese cazip geldi diye düşünüyorum.
1)lewoow (evo iç aydınlatma rengi=turuncu led)
Levent en basından berı yazılanları okudum ısteyenlerı excelde bır lıste yaptım 2 kapı ve 4 kapı olarak led rengınıde belırten arkadaslar dısında mavı yazdım su urun gelsın paylasacam sızlerle ona gore degısıklıkler olacaktır.
Benım arac Egzotık kırmızı led hangı renk olsun karar veremedım mavı guzel ama olmaz kırmızıya da ledide kırmızı koyarsak bogar mı acaba karar veremedım
Tahmını Lıste altta
Not:Bır arkadasımız ıstedı ama gp yok artık yazıyordu ondan dolayı kararsız kaldım
Not2:Gurur abi bende varım yaazmıs ama onunkı bravo kafam karıstı
Su numuneler gelsınde net bıseyler derız hep beraber beyler kım ıste kım ıstemez ,fıyat dusermı ne olur enson falan fılan ıste
Zeynel KARACAN
gri abama nerenk led gıder karar veremdım krımzıı mı mavı mı![]()
Captaİn Jack Sparrow
benim araç 4 kapı
renk olarakta t-jet yazısının rengini beğendim direk turuncumudur o yazı ?
arkadaslar punto ve puntoevo1 olarak ıkı çesıt yapılacak aksam pcde cızılıp yarın cızımı maıl olarak gelecek cumartesıde üretim numunelerı yapılacakmıs kısacası elımızde ıkı cesıt oldu ısteyenler bu ıkı cesıtten bırını alabılır tercıh sızın bu arada dıgerını eledık ankette yeterınce ılgı yoktu
Zeynel KARACAN
bnde varim ic aydinlatma rengine uyumlu turuncu gibi bisi olursa daha iyi olur
zeynel abi bende varım.aracım evo.evoların turuncuya yakın torpitoda aydınlatmaları var aynı tonda olursa mükemmel olur.ama ışık yandığında ışığın gücü çok olurda punto yazısı okunmassa mavi.düşüncemde parkları yaktığım an çalışması akşamları devamlı yansın istiyorum.2 adet alırım...bu arada çok tşk ler abi...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri