bendemi yazmadım yaw

tavan lambasına gelen 3 tane kablo var
1i sabit +12 V
1i sabit şase
1i de body computer controllu şase(gecikme kumanadaya basınca yanma filan)
bunlardan bize lazım olan sonuncusu, ledi bağlamak için bide +12 V lazım ben onuda tavan lambasından aldım. bu kablo lambaya sol ön direkten gidiyo, ordan biyerden veya daha aşşağıdan sigorta kutusu(body computer) civarından alınabilir. ben bulmakla uğraşmamak için direk olarak lambanın soketinden hemen önce aldım.
ben bağlantıları lehimsiz yapıyorum çünkü imkanım yok. yani arabada kullanabilceğim bi havyam yok. ama lehim çok iyi olur, kablolar oynarsa ark yapmaz, ısınmaz daha iyi iletilir filan. ben kablodaki yalıtkanı sıyırıp(çakmak veya t bıcağıyla) kablonun ortasından geçirip üzerine dolayıp yalıtım yapıyorum. yalıtım çok önemli doğrudan yangın tehlikesi var. piyasadaki elektrik bantlarının çoğu kötü, heleki sıcağı yedimi kısa süre sonra bırakıyo kendini. kesinlikle bez bant(sökmek isteyince sökmek bile çok zor) yada daralan makaron şart.
kablo kalınlığı çok önemli değil ledler çok az aklım çeker ama abartmamak lazım bence, özellikle ana kablolar birazcık kalın olabilir. burda abartmadan kastım telefon kablosu tarzı kablolar, onun dışında herşey iş görür. fazla ince kablo ısınır. kalının zararı olmaz.
kabloyu geçirme olayıda, tavan lambasına bağladıktan sonra döşemenin içinden sol direğe ordan aşşağıya direksyon altındaki plastiğin altından konsolun altına vitesin yanındanda elfreninin oraya çektim, ordanda her tarafa dağıttım. sadece koltukla elfreni arasına bakıldığında görülüyo kablo onun dışında biyerde yok.
başka soru varsa cevaplarım
not: sis farı düğmesiyle ilgili konuyada cevap yazdım

Yer imleri