LENSO 7J X 17 4/100/114,3 ET40 D01-FRONT MBRG JANT | Ebat :17 inch | ElifTuning.com |
LENSO 7J X 17 4/100/114,3 ET40 D04 MBRG JANT | Ebat :17 inch | ElifTuning.com |
Arkadaşlar bu jantlar bizim araçlardaki motora ağır kaçar mı? Zorlar mı motoru performans çok düşer mi?
Birde bu yaya kafayı taktım ancak konfor biter deniliyor ya o kısmı çok can sıkıcı 5 cm alçaltan yay ve amortisörleri değiştirsek ona uygun alsak herşeyi yine de konfor biter mi? Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
ilk jant daha güzel ama biraz pahalıymış ikiside...
fiyatlarda iimiş![]()
Jantta 500-600 lük olanları pek iyi bulmuyorlar bide ağır jant istemiyorum tahminimce bunlar hafiftir...
Bu tip siyah-kırmızı karışımı renge sahip daha uygun jantlar varsa önerebileceğiniz fikirlere açığım.
Bu yaylarla ilgili ne önerirsiniz arkadaşlar. Forumda çok konu okudum bunlarla ilgili ama yeterli bilgiye sahip değilim.
ben herzaman 5kolluyu tercih etmişimdir![]()
1. resımdekı derım ama fiyat iimiş hakkaten![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
1. Resim derim jantı yakındanda gördüm cidden hafif jant bnmde aklıma yatmıştı nexen lastikla yanlış hatırlamıyorsam 1600 bırakıyolardı sanırım...
aman sakın canınızı seviyorsanız nexen,roadstone gibi lastikler almayın![]()
maxxis z1 serisi tavsiye ederim![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
arkadas madem ıstanbuldasın mert kardesim bu isi yapıyor cok guzel bir dükkanıda var.bence git oraya malzemeleri bir gör emin ol pisman olmazsın..yay takmayada basladınızmı mert bu arada![]()
Arkadaşlar benim en çok merak ettiğim konu zaten az olan motor performansı bu jantla daha da kötü bir hal alır mı? Sonuçta bir dünya para verilecek ve fiat 105 hplik motorlara 17" takılmasını uygun görmüş bizdeki 1.4 fire motorla çok sıkıntı çekilir mi?
@ural abi:evet abi yay konusunda anlaşmalı dükkan var orada hallediyoruz artık herşey mevcut
dükkan bayrampaşa yıldırım mahallesinde.
performans konusunda diyeceğim şey 1.4 8 valf motor olunca 15 lede gitmiyor 17 lede değişen bişe yok yani bırakın bari görüntümüz güzel olsun![]()
arabanıza göre alıcağınız jant lastikle beraber 13-14 kilo olmalı fazla olursa birazcık yorarsınız yay konusuna gelince istediğiniz yayı takın yaylarda esneme payı kısalıcağı için ister istemez konfor bozulur bunu engelleyemessiniz gülü seven dikenine katlanır
orjinale göre zıpladığını ilk başlarda hissedersiniz fakat zamanla alışırsınız şu soruyu cevaplayın ondan sonra karar verin konformu görsellikmi ?
görsellik isterseniz bazı şeylerden ödün vermek zorundasınız ama konfor istersenizde hiç oynama yapmicaksınız orjinalden devam ediceksiniz tercih sizin..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri