güzel olmuş aynalarda uymuş iyi aklınıza gelmiş tebrikler![]()
Dibim düştü.
Çok güzel maşallah yarın gidiyorum sanayiye
Aynalarda bir başka güzel
EVOlara yapılan bu uygulamaları gördükçe hevesleniyoruz.
Bakalım sırada neler var,ben marşpiyel taktıran ilk kim olacak merak ediyorum.
Birde bu folya uygulamayı kaça yapıyorlar. Yarın sanayide kazık yemeyelim.
güzel olmuş aynalarda uymuş iyi aklınıza gelmiş tebrikler![]()
sıyah oldugu ıcın cok bısey bellı deıl kaput erıtme gıbı olmus ama aynların rengı bıraz kapalı deılmı sankı ?
Hadi Abisi .)
Sabah Ümraniye sanayiye gittim.
3 dükkan gezdim. Arabanın farlarının düz olmadığını bu nedenle ısıtarak folya yapmaları gerektiğini bununda farları eritebileceğini söylediler.10 milyon için bunu kimsenin yapmayacağını söylediler.
Valla hevesim kursağımda kaldı .
abi ısıtarak yapılmıyor ki..direk kendiniz yapabilrsin basit bi işlem çk ısıtmak istiyorsanız fön makinesiyle ısıtırsınız
ya arkadaşlar kendim yapacam ama folyoyu nasıl yapıştırıyorsunuz bu folyo dediğiniz şey yapışkan birşeymi ve nerde satılır
Evo Evo Evo
merhaba arkadaşlar bende punto evo 1.3 multijet var arabayı aldığımda xenon far taktırmıştım ancak çok göz alıyor ve uzunları yok sadece kısaları var bu arabaya angel eye oluyormu yada bildiğiniz uzun kısa göz almayan xenon varsa yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler...
arkadaşlar o kaş mı yoksa boya mı dikkat ettiniz mi
Uzunlar nasıl yok yav.. Puntonun farı tek far zaten uzun kısa ayrı değilki takacağınız xenon ampulüde tek ampül olacak selektör yaptıgınız zaman oda otomatik olarak yapacak.. Evo lara göre daha angel daha cıkmadı. Mercek olmadığı sürecede xenon göz almaya devam edecektir far ayar kısmından 1 kademesine getirin farınızı fazla göz almayacaktır.
valla öle uzunlar yok selektor yaptığımda sarı farlar yanıyo oda beyazdan sora hiç belli olmuyo zaten far ayarını 3 te kullanıorum hala millet selektor falan atıyoo far ayarlarını yaptırcam bıde yenı xenon alcam ama hangısı iyidir falan fikrim yok??
cyclone h4 uzun kısa 8000k xenon için ne düşünüyorsunuz ??
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri