Bu konu hakkında birçok konu açılmış hepsini de takip ettim. Genel olarak gördüğüm resimlerden bu farların GP'lere çok yakıştığını düşünüyorum. Merak ettiğim 1-2 konu var onları sormak istiyorum. Şimdiden teşekkürler herkese.

- Aracım granit gri. Bu renge içi krom mu yoksa siyah olanlar mı daha çok yakışır sizce? Araçların orjinal farları beyaz olduğundan siyaha boyanmış farlar GP sahiplerine daha çekici geliyor olabilir. Ama mesela Opel Astra'larda da 2007'ye kadar olan modellerde farların içi siyah, makyajdan sonra ise chrome. Yani orda da bizdekine göre ters bi durum var.

- femoli arkadaşımızla yaptığımız sohbette kısalarda sorun yaşamayacağımı uzunlarda ise bir miktar kayıp olabileceğini öğrendim. Kullanan arkadaşlar bu kayıptan ne kadar etkileniyorlar?

- xenon kiti taktırmasak ta bu farlar çekici midir? Orjinal olmayan xenonlar açıkçası biraz rahatsız edici dışarıdan bakıldığı zaman.

- İzmir Karşıyaka'da angel eyes kullanan forumdaşlarımız var mı acaba? Müsait bir vakitlerinde inceleme fırsatı bulsak ne kadar güzel olurdu.

Bunların hepsini buraya yazarak sormak istedim çünkü çok vaktim yok uğraşmak için. Sizlerin tavsiyesi doğrultusunda karar vericem biraz da.

Teşekkürler tekrar...