31 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Cam filmi yüzünden ruhsatım çıkmadı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Talip Karagöz
    Kerasus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34BU6005
    Edilen teşekkür: 33

Alıntı AYM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun ben sizden önceki sahibini filmlerden dolayı ceza yediğini düşünüyorum polis ceza kestiği zaman isterse muayne şerhi koyuyor ve tebligat tarihinden itibaren aracı muayne için 1 ayınız var eğer yaptırmazsanız birdahaki trafik kontrolünde aracınızı bağlıyorlar bu şerhi koymak tamamen polisin insiyatie isterse koymayabiliyor ama polise diklenirseniz veya film 3 numaraysa hemen koyuyor sizede birşey söylemiyor eğer eski sahibi böyle bir ceza yedi ve aracı muayne ettirmediyse başınıza böyle birşey gelebilir. Benimde araçtada film var ve çok hoşuma gidiyor inşallah böyle birşey kimsenin başına gelmez
    bu arada filmleri sökmek isterseniz asetonla kolaylıkla sökebilirsiniz ayrıca aksarayda da 40 tlye film çekiyorlar ve gayet tatminkar sökmek zorunda kaldığınızdada parası çok gözünüze batmıyor
    Teşekkür ederim. Bu yeni bir uygulamaymış, zaten aracı iş arkadaşımdan aldım. 2008'den beri filmliydi araç ve hiç ceza yemedi. Bayan olduğu için zaten polisler pek dikkat etmiyorlar flmlere, Emniyete işiniz düşmediği sürece(plaka,ruhsat değişimi, satış v.s) sorun yok. Dediğiniz gibi polis ceza yazar ve muayeneye yollarsa o ayrı tabiki. Valla ben alışmaya çalışıyorum bu şekilde arabaya ama film çektirmeden duramayacağım sanırım. Aksarayda bildiğiniz güvenilir bir yer varsa isim, adres yada link verebilirseniz o fiyatlara film çeken kısa sürede çektiririm sanırım.

Abdullah bey
    Yeniden Punto AYM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 51

Alıntı matchless Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim. Bu yeni bir uygulamaymış, zaten aracı iş arkadaşımdan aldım. 2008'den beri filmliydi araç ve hiç ceza yemedi. Bayan olduğu için zaten polisler pek dikkat etmiyorlar flmlere, Emniyete işiniz düşmediği sürece(plaka,ruhsat değişimi, satış v.s) sorun yok. Dediğiniz gibi polis ceza yazar ve muayeneye yollarsa o ayrı tabiki. Valla ben alışmaya çalışıyorum bu şekilde arabaya ama film çektirmeden duramayacağım sanırım. Aksarayda bildiğiniz güvenilir bir yer varsa isim, adres yada link verebilirseniz o fiyatlara film çeken kısa sürede çektiririm sanırım.
    benim anlamadım ceza kesilmedi ise araçta film olduğunu nerden biliyorlar çünkü alım satım ruhat işlerinde aracı görmüyorlar bile işlemleri kağıt üzerinde hallediyorlar
    ben yaptırdığım yerin linkini vereyim eski aracımada aynı yerde yaptırmıştım 5 yıl garanti veriyorlar ve en ucuza bunlar yapıyor sokaktaki diğer firmalar 50 tl'ye çekiyorlar hatta eski aracımı yaptırırken sokakta rekabet vardı 23tl'ye çektirmiştim ve bir sorun olduğunda hemen filmi söküp yeniden çekiyorlar ama mutlaka randevu alarak git çok yoğun oluyorlar hatta fırsatın varsa hafta içi git derim

CANDER OTOMOTIV

Talip Karagöz
    Kerasus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34BU6005
    Edilen teşekkür: 33

Alıntı AYM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim anlamadım ceza kesilmedi ise araçta film olduğunu nerden biliyorlar çünkü alım satım ruhat işlerinde aracı görmüyorlar bile işlemleri kağıt üzerinde hallediyorlar
    ben yaptırdığım yerin linkini vereyim eski aracımada aynı yerde yaptırmıştım 5 yıl garanti veriyorlar ve en ucuza bunlar yapıyor sokaktaki diğer firmalar 50 tl'ye çekiyorlar hatta eski aracımı yaptırırken sokakta rekabet vardı 23tl'ye çektirmiştim ve bir sorun olduğunda hemen filmi söküp yeniden çekiyorlar ama mutlaka randevu alarak git çok yoğun oluyorlar hatta fırsatın varsa hafta içi git derim

CANDER OTOMOTIV
    Link için teşekkürler, sanırım emniyettekiler online olarak muayene sonuçlarını görebiliyorlar. en son muayenede araçta film var-Hafif kusurlu yazısını gördüklerinde ruhsatını vermeyip gidip muayene yaptırmanı istiyorlar. Muayene sistemine baktıklarında film olmadığını görürlerse ruhsatı veriyorlar. Umarım değişir ama inanılmaz saçma bir olay. Bakalım nereye varacak sonu