Alıntı AYM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
geçmiş olsun ben sizden önceki sahibini filmlerden dolayı ceza yediğini düşünüyorum polis ceza kestiği zaman isterse muayne şerhi koyuyor ve tebligat tarihinden itibaren aracı muayne için 1 ayınız var eğer yaptırmazsanız birdahaki trafik kontrolünde aracınızı bağlıyorlar bu şerhi koymak tamamen polisin insiyatie isterse koymayabiliyor ama polise diklenirseniz veya film 3 numaraysa hemen koyuyor sizede birşey söylemiyor eğer eski sahibi böyle bir ceza yedi ve aracı muayne ettirmediyse başınıza böyle birşey gelebilir. Benimde araçtada film var ve çok hoşuma gidiyor inşallah böyle birşey kimsenin başına gelmez
bu arada filmleri sökmek isterseniz asetonla kolaylıkla sökebilirsiniz ayrıca aksarayda da 40 tlye film çekiyorlar ve gayet tatminkar sökmek zorunda kaldığınızdada parası çok gözünüze batmıyor
Teşekkür ederim. Bu yeni bir uygulamaymış, zaten aracı iş arkadaşımdan aldım. 2008'den beri filmliydi araç ve hiç ceza yemedi. Bayan olduğu için zaten polisler pek dikkat etmiyorlar flmlere, Emniyete işiniz düşmediği sürece(plaka,ruhsat değişimi, satış v.s) sorun yok. Dediğiniz gibi polis ceza yazar ve muayeneye yollarsa o ayrı tabiki. Valla ben alışmaya çalışıyorum bu şekilde arabaya ama film çektirmeden duramayacağım sanırım. Aksarayda bildiğiniz güvenilir bir yer varsa isim, adres yada link verebilirseniz o fiyatlara film çeken kısa sürede çektiririm sanırım.