arka cama dikkat et benim arka cam rezistansı çalışmıyor :F
çok üzüldüm be kardeşim polisler kendi özel arabalarına çektirdiklerinde hiç kimse söktürmüyo malesef bi masa başına oturanlar hep ben mantığıyla yönetiyolar.
birazda farklı yollardan dene istersen tanıdığın varsa.. arka camı sökerken dikkat et zarr verme
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
arka cama dikkat et benim arka cam rezistansı çalışmıyor :F
Valla bi camcıda söktürdüm bir sıkıntı olmadı saolsun ısıtarak ve nazik bir biçimde söktü filmi, ruhsatmı aldım çok şükür. Ama filmsiz araba boş gözüküyor gözüme![]()
Yahu bu filmi sadece arka ve arkayolcu yanlarına yapsak yasakmı.
aynı durum benımde basıma geldı aracı yenı aldıgımda aracta cam fılmı vardı ve muayenesıne 2 sene vardı ama arac hafıf kusur olarak yazılmıs muayende bende ruhsatı alamadım 30 lıra verıp fılmlerı sokturdum ve tekrar muayeneye sokktuktan sonra ruhsatı alabıldım bu ıslemler 200 lıraya mal oldu aracı alırken sevınmıstım muayene 2 sene var dıye ama nafıle cok arastırdım muayenede hafıfı kusur olarak neden gecıyo madem yasak devır ıslemı yaparken sorun oluyo fılm cam fılmını sokmek ıcın fılmlerı ısıtarak cıkarmak lazım fon makınasıyla jıletle cıkarmayı denemeyın bence tesekkurler
Aynı işlemleri bende yaptırdım. Birde ben ruhsat kargoyla gelecek derken satışta verilen ruhsatın süresi geçti. Muayenede bu belgenin tarihi geçmiş o nedenle muayeneyi bununla yapamayız dedi TUVTURK. Ruhsat trafikte kaldı ben napıcam diyince Ek-1 formu doldurun ruhsatım kyıp diye o şekilde yapalım dediler. Hay Allahım dedim tam kabus oldu olaylar. Her neyse 15 TL'de Ek-1 için verdim. Yaptılar muayeneyi ve gidip aldım ruhsatımı ama ekstra 200 TL para gitti cam filmleride cabası
Ayrıca emniyette sıra beklerken bir muameleci vardı polislerle çok samimi ya abi bize gelseydin alırdık ruhsatını boşuna sökmüşsün filmleri dedi, iyice sinirlerim bozuldu. Bu işleri yapıyorlar ama işte adamını bulmak lazım. Olan bizlere oluyor valla...
geçmiş olsun ben sizden önceki sahibini filmlerden dolayı ceza yediğini düşünüyorum polis ceza kestiği zaman isterse muayne şerhi koyuyor ve tebligat tarihinden itibaren aracı muayne için 1 ayınız var eğer yaptırmazsanız birdahaki trafik kontrolünde aracınızı bağlıyorlar bu şerhi koymak tamamen polisin insiyatie isterse koymayabiliyor ama polise diklenirseniz veya film 3 numaraysa hemen koyuyor sizede birşey söylemiyor eğer eski sahibi böyle bir ceza yedi ve aracı muayne ettirmediyse başınıza böyle birşey gelebilir. Benimde araçtada film var ve çok hoşuma gidiyor inşallah böyle birşey kimsenin başına gelmez
bu arada filmleri sökmek isterseniz asetonla kolaylıkla sökebilirsiniz ayrıca aksarayda da 40 tlye film çekiyorlar ve gayet tatminkar sökmek zorunda kaldığınızdada parası çok gözünüze batmıyor
Teşekkür ederim. Bu yeni bir uygulamaymış, zaten aracı iş arkadaşımdan aldım. 2008'den beri filmliydi araç ve hiç ceza yemedi. Bayan olduğu için zaten polisler pek dikkat etmiyorlar flmlere, Emniyete işiniz düşmediği sürece(plaka,ruhsat değişimi, satış v.s) sorun yok. Dediğiniz gibi polis ceza yazar ve muayeneye yollarsa o ayrı tabiki. Valla ben alışmaya çalışıyorum bu şekilde arabaya ama film çektirmeden duramayacağım sanırım. Aksarayda bildiğiniz güvenilir bir yer varsa isim, adres yada link verebilirseniz o fiyatlara film çeken kısa sürede çektiririm sanırım.
benim anlamadım ceza kesilmedi ise araçta film olduğunu nerden biliyorlar çünkü alım satım ruhat işlerinde aracı görmüyorlar bile işlemleri kağıt üzerinde hallediyorlar
ben yaptırdığım yerin linkini vereyim eski aracımada aynı yerde yaptırmıştım 5 yıl garanti veriyorlar ve en ucuza bunlar yapıyor sokaktaki diğer firmalar 50 tl'ye çekiyorlar hatta eski aracımı yaptırırken sokakta rekabet vardı 23tl'ye çektirmiştim ve bir sorun olduğunda hemen filmi söküp yeniden çekiyorlar ama mutlaka randevu alarak git çok yoğun oluyorlar hatta fırsatın varsa hafta içi git derim
CANDER OTOMOTIV
Link için teşekkürler, sanırım emniyettekiler online olarak muayene sonuçlarını görebiliyorlar. en son muayenede araçta film var-Hafif kusurlu yazısını gördüklerinde ruhsatını vermeyip gidip muayene yaptırmanı istiyorlar. Muayene sistemine baktıklarında film olmadığını görürlerse ruhsatı veriyorlar. Umarım değişir ama inanılmaz saçma bir olay. Bakalım nereye varacak sonu![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri