Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 21 ile 34 arası

Konu: Grade Punto H4-3 Bixenon // 4300 K Orjinal Xenon Rengi

Ali Elover
    ELOVER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 31

Alıntı zafermutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama kafam karışık hangisini alacam.. yolu görmem görüntüden çok önemli. şimdiki farları sevmedim.. kısalar göstermiyor.. farlara uzun kısa xenon 4300/6000/8000 hangisi karar veremedim.. yolu net görmem önemli karşıdan geleni rahatsız etmemem önemli.. birde bu gündüz farı denen lambaya ne takacaz beyaz ampül mü yoksa xenon mu?
    Bence sen FEMOLİ ile görüş , bu işin piri o. Eminim kafandaki soruları çözmene yardımcı olur.

Benim fikrim vede yaptığım far güçlendirmesi yukarıda detaylı şekilde yazılı. Aklımdakini arabama uygulayabildiğim için memnunum

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Herkes kendi fikrini söylüyor bende söylemek isterim bixenon sataıyorum ama aracıma takmadım aracımda kısalar xenon uzunlar halogen diğer farlarımda bixenondu fakat farlar yanmadan sellektör yaptığınızda ısınana kadar karşıya tepkime vermiyor ısınmasıda bir kaç saniye sürdüğünden iş işten geçmiş olabiliyor .. tabikide zevk meselesidir bu kötü bir yan değildir zevke tabirdir önemli değil diyen takar benim için önemli diyen h4-2 takar ..

benim sattığım balastlar sitemde mevcut bu yeni nesil diye tabir edilen ince balastlar bir zamnlar mfk adı altında satıyorduk sıkıntı baş gösterince mfk getirtmekten vazgeçti can bus lı başka balast getirmeye başladılar .. tabiki her balastta aynı değildir içeriği önemlidir ..

Tekrardan alan almak isteyen arkdaşlara hayırlı olsun önünüz aydınlık olsun diliyorum

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Alıntı ELOVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence sen FEMOLİ ile görüş , bu işin piri o. Eminim kafandaki soruları çözmene yardımcı olur.

Benim fikrim vede yaptığım far güçlendirmesi yukarıda detaylı şekilde yazılı. Aklımdakini arabama uygulayabildiğim için memnunum
    tamam olur tabiki mehmetten alırım.. mehmet kardeşim şimdi ne takıyoruz arabaya xenon olarak sislerde dahil.. birde gündüz farlarına vede park lambalarına araba siyah evo..

Ali Elover
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

fakat farlar yanmadan sellektör yaptığınızda ısınana kadar karşıya tepkime vermiyor ısınmasıda bir kaç saniye sürdüğünden iş işten geçmiş olabiliyor ..
    mehmet, emin misin ? Ben gündüz sıkça, farlar kapalı iken, xenon tam soğuk iken selektör yapıyorum, tepkimedealıyorum. Aynen flaş gibi patlama yaparak yanıyor. Ha kısa sürüyor, uzun uzadıya xenon ışığı vermiyor ısınana kadar kolu çekili tutunca o ayrı.

yani pratikte halojen nasıl anlık selektör yapıyorsa, H4-3 ampül de flaş şeklinde, (1.video'da da var) farlar kapalı iken selektör yapıyor.

tabi benim kullandığım kite özel birşey olabilir, diğerlerini tecrübe etmediğim için bilemiyorum.

1. video (farlar soğuk değil ama yinede kapalı farda selektör 00:33 sn'de başlıyor, gündüzde buna oldukça yakın flaş atıyor)

https://www.dailymotion.com/video/xf...0kbixenon_auto
    Konu ELOVER tarafından (07/10/2010 Saat 13:59 ) değiştirilmiştir.

ZAFER MUTLU
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah

mehmet, emin misin ? Ben gündüz sıkça, farlar kapalı iken, xenon tam soğuk iken selektör yapıyorum, tepkimedealıyorum. Aynen flaş gibi patlama yaparak yanıyor. Ha kısa sürüyor, uzun uzadıya xenon ışığı vermiyor ısınana kadar kolu çekili tutunca o ayrı.

yani pratikte halojen nasıl anlık selektör yapıyorsa, H4-3 ampül de flaş şeklinde, (1.video'da da var) farlar kapalı iken selektör yapıyor.

tabi benim kullandığım kite özel birşey olabilir, diğerlerini tecrübe etmediğim için bilemiyorum.

1. video (farlar soğuk değil ama yinede kapalı farda selektör 00:33 sn'de başlıyor, gündüzde buna oldukça yakın flaş atıyor)

Dailymotion - GPTJET4300KBIXENON - Oto-Moto Kanalı
    arkadaşım bu videoda ki xenonlardan ilanlarda satıyorum demiştin benmi yanlış hatırlıyorum?

Ali Elover
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

arkadaşım bu videoda ki xenonlardan ilanlarda satıyorum demiştin benmi yanlış hatırlıyorum?
    Yanlış anlaşılma olmuş sanırım, ben araba aksesuar satışı yapmıyorum

Bu takımdan biz 3 set olarak, bireysel kullanım için Çinden aldık.
    2 setini arabalarımıza aldık, 1 set fazla H4-3 aldık ki, arıza yaparsa kit, hemen elimizin altında 2 balast, 2 de ampül hazır dursun. ürün garantili ama bozuk parçanın gitmesi ve yenisinin gelmesi 15 günü bulacağından, bekleme yapmayız diye düşündük.

2-3 ay kullandık ve setlerde herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Bizde evde boş duracağına, arayan birisinin işi görülsün diye, ticari olmadan aldığımız fiyata satışa koydum, zaten tek olan set hemen satıldı.

Maalesef benim yardımcı olma durumum yok, sitemizde FEMOLİ gibi bu işin profesyoneli de var zaten, gerekeni fazlası ile yapacağından emin olabilirsin.

ZAFER MUTLU
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah

Yanlış anlaşılma olmuş sanırım, ben araba aksesuar satışı yapmıyorum

Bu takımdan biz 3 set olarak, bireysel kullanım için Çinden aldık.
    2 setini arabalarımıza aldık, 1 set fazla H4-3 aldık ki, arıza yaparsa kit, hemen elimizin altında 2 balast, 2 de ampül hazır dursun. ürün garantili ama bozuk parçanın gitmesi ve yenisinin gelmesi 15 günü bulacağından, bekleme yapmayız diye düşündük.

2-3 ay kullandık ve setlerde herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Bizde evde boş duracağına, arayan birisinin işi görülsün diye, ticari olmadan aldığımız fiyata satışa koydum, zaten tek olan set hemen satıldı.

Maalesef benim yardımcı olma durumum yok, sitemizde FEMOLİ gibi bu işin profesyoneli de var zaten, gerekeni fazlası ile yapacağından emin olabilirsin.
    ali sende özendiriyosun özendiriyosun sonra satmıyorum diyosun ben anlamam arabandakileri sök gönder kardeşim şaka yapayıyorum tabiki... ama bende istiyorum farlar sisler gündüz farları plaka ışıkları vs . beyaz olsun..

Ali Elover
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

İlan buydu ama satıldı maalesef...

https://forum.grandepuntotr.com/ilan...it-4300-k.html

Ali Elover
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı zafermutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ali sende özendiriyosun özendiriyosun sonra satmıyorum diyosun ben anlamam arabandakileri sök gönder kardeşim şaka yapayıyorum tabiki... ama bende istiyorum farlar sisler gündüz farları plaka ışıkları vs . beyaz olsun..
    Valla istersen söküp yollarım arkadaşım, alt tarafı ampül seti.

Sen kapsamlı mod için uzmanına başvur, Mehmetde hespini birbirine uygun takım olarak bulabilirsin ama şahsi tavsiyem 6000 K üstü almaman

Aynılarının 6000 K olanı Femolide mevcut, hem fiyat uygun, hemde garantili... Ayrıca takılmasına da yardımcı oluyorlar. Bundan iyisi ballı kaymak

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Ali farlar sıcakken selektör tepkimesi mutlaka 0 dır ama soğukken halogenin verdiği gibi vermez sadece ufak bir patlama yapar (soğukken) sonraki sellektörlerde bu patlamaının yarısını alamayız .. bu kitle alakalı bişi değil xenonun yapısı ile ilgili yani a kiti b kiti bişi farketmez... neyse ali zaten önmeli olan aldığın ürünü içine sinerek kullanmandır .. Güle güle kullan arkdaşım, xenonun güzel allah farlarını söndürmesin hayırlı sürüşler..

ZAFER MUTLU
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ali farlar sıcakken selektör tepkimesi mutlaka 0 dır ama soğukken halogenin verdiği gibi vermez sadece ufak bir patlama yapar (soğukken) sonraki sellektörlerde bu patlamaının yarısını alamayız .. bu kitle alakalı bişi değil xenonun yapısı ile ilgili yani a kiti b kiti bişi farketmez... neyse ali zaten önmeli olan aldığın ürünü içine sinerek kullanmandır .. Güle güle kullan arkdaşım, xenonun güzel allah farlarını söndürmesin hayırlı sürüşler..
    mehmet sen benim msjları görmüyormusun? ne yapacaz diyorum arabaya... xenon ne takacaz far sis.. diger lambalara ne takacaz?

Ali Elover
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Ali farlar sıcakken selektör tepkimesi mutlaka 0 dır ama soğukken halogenin verdiği gibi vermez sadece ufak bir patlama yapar (soğukken) sonraki sellektörlerde bu patlamaının yarısını alamayız .. bu kitle alakalı bişi değil xenonun yapısı ile ilgili yani a kiti b kiti bişi farketmez...
    Evet benimde bahsettiğim aynen o, tek selektörü sorunsuz güzelce patlatıyor ama arka arkaya selektör yapamıyor, ışık bayılıyor gaz soğuk olduğu için. Yada farları hep açık tutmak lazım avrupa ülkelerindeki gibi.

Güle güle kullan arkdaşım, xenonun güzel allah farlarını söndürmesin hayırlı sürüşler..
    Tşk ederim Mehmet, beğendiğine sevindim. Amin cümlemizin.

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Güzel konu
    I ' m c a p u l i n g . . .

ZAFER MUTLU
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah

mtec xenon 6000k alayım iyi dediler umarım yanılmam .. femoliden bize cevap gelmedi takım olarak mtec alayım...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12