Alıntı ghost rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende kendi fikrimce beğenmedim,araç sahibi arkadaşım bişeyler yapmaya çalışmış emeğine sağlık,ama sadece oldukça ufak yaşlarda olan çocukların ufffff arabaya bak diyebileceği bi görüntüsü var.

Bu araç aynı zamanda bu işin sadece parayla olamıyacığını ve birazda yaratıcılık gerektiğini anlatmış oluyor bir nevi...

BÜLENT e söyleyebileceğim tek şey;

Para harcamışsın ama nasıl ve ne şekil harcayacağını bilmişsin,bana göre modifiye böyle yapılır,senin KIRMIZI her zaman örnek bir modifiyeli araçtır,tbr ler...
Bu konuyla ilgili görüşümü yukarıdaki şekilde yumuşak bir üslupta belirten bir kişi olarak,9.sayfasına ulaşan polemik yazışmalarını takip ediyorum ve yorum yapmadan edemiyecem,

aslında yukarda bi arkadaşım belirtmiş zaten,olay bu duruma geldi nasıl geldi,sevgili prenses arkadaşımız ne zaman uslübuna dikkat etmeden herkese cevaplar yetiştirmeye başladı film koptu,

şimdi bildiğin bilmediğin herşeye biliyom diye insanların karşısına dikilirsen sempatikken antipatik olur çıkarsın(prenses kardeşimiz gibi)

bülentle olan tarışması, (abs kampana muhabeti)
en son sarfettiği şu cümle(nitekim zeynepc belirtmiş zaten)

orjinallikten çıkıyor araba body kitden anlasan bana bunu solemezsin ...
daha kedi ciğer muhabetlerin filan vardı yanılmıyorsam

ya sevgili prenses kardeşim,
bülent en başlarda şunu yazmıştı,dergiye kadar çıkarabiliyorsan böyle bir aracı ,her türlü eleştiriye açık olacaksın,şu siteye cevaplama adınada girebiliyor isen kendini eleştirilere göğüs gerebilecek hissediyorsun demektir ki bu,o zaman da sinirlerine hakim olmalısın aksi takdirde girmiş oluşun sadece ortamı germekten başka bi işe yaramaz.

Bir bayansın ve böyle bir olay gerçekleştirmiş olmandan dolayı medeni cesaretinden dolayı seni gerçekten tebrik ederim,
ama,kabul edersen eğer bir abi nasiyatım var sana;
bazen ve bazı durumlarda herşeye cevap verebiliyor olmak çok şey biliyorsun anlamına gelmez,tam tersi hiç birşey bilmediğinide ortaya çıkarabilir..:icon_smile_wink:

beğenmişsin yapmışsın,güle güle kullan sana kim ne diyebilir araba seniiinn harcadığın o kadar parada senin...

bence millete kızıp laf yetiştireceğine çoğunluğun neden dolayı beğenmediği konusunu bir düşün,hiç mi eksiklik yok veya yanlışlık yok sence !!!! objektif olmakta yarar var sevgili kardeşim..

aramıza tasız tuzsuz katıldın ama iyiki katıldın hoşgeldin sefalar getirirsin inşallah,allah kaz bela vermesin güle güle kullan aracını sevgili kardeşim.