Alıntı Kadish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar yorumlarınızı okuyunca çok şaşırdım.Hepiniz öyle bir yüklenmişsiniz ki.Sizce bu şekilde konuşmak doğru mu?Aramızda(arkadaşlarla konuşurken)eleştiririz ama böyle bir platformda bu kadar acımasız olmak açıkçası doğru gelmedi bana.

Modifye ne demek hemen hemen hepimiz bunu biliyoruz değil mi?Bunu yapan kişi çok güzel görüyordur aracını.Onun gözüne dünyanın en iyi en güzel aracı gibi gözüküyordur.Çünkü araçlarımız bizim çocuklarımız gibidir.Kim bu kadar emek harcayıp bunun bu kadar acımasızca eleştirilmesini ister ki.Kendimizi biraz karşımızdakinin yerine koymalıyız bence.

X kişi için çok güzel olan bir aracı ben hiç beğenmeyebilirim ama bu onu yerden yere vurmamı ve aşağılamamı gerektirmez.Beğenmediğimi belirtip(hatta neresini beğenmediğimi de belirtirim gerekirse) kötü olmuş deyip çekilirim ama asla rencide etmem.

Bu da benim yorumum:Arkadaşım aracını beğenmedim.Benim zevkime uygun değil fakat yapılan emeğe saygı duyuyorum.Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Kadriye sana kesinlikle katılmıyorum. Bana göre böyle modifiye bir araç, grande puntoyu tasarlayan teknik insanların emeğine saygısızlık. Bir de aman kimseye falan çarpmasın batar o boynuzlar adama.