Alıntı prenses Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bülent oke sen daha önce yorumunu zaten yapmışsın dimi daha sorun ne hayır sizler üzerinize alınmayın ben arabam hakkında modifiyeli arabası olmayan bana zevkime kadar laf atana demiştim zevke sende laf uzatırsan sanada cevabım olur
Fülaycım.Dizel diye genelleme yaparsan üzerime alınır cevap hakkımı kullanırım.Kusura bakma.Ben sana zaten neden beğenmediğimi açıklayarak söyledim.Kimsenin zevkine laf söylemeye kimsenin hakkı yok.
Alıntı zeynepc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kavga istemiyoruuus..güzel güzel oynayyın...ayrıca bu eleştiriler senin bayan olmanla ilglili hiç deil..femoli arkadaşımın dediği gibi imla kurallarına biraz daha dikkat edersen yazını anlayabilmek için ekrana yapışmak zorunda kalmayacağım.eleştirilerin bazıları çok ağır arkadaşlar uslübumuza dikkat edelim lütfen neolursa olsun karşınızdaki bi bayan..prenses sende acımasız eleştirilere kaba saba cevaplar vererek hiçde hoş olmayan bi anlayış bürünmüş oluosun ama arkadaşım
ayrıca canı isteye LPG li aracına bile modifiye yaptırabilir....
Kalın PUNTOlu lafına bittim kankuuuuu

Alıntı prenses Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim arabam sadece dış dizayn değil motortada bişiler yaptımız için biz komplesine modifiye diyoruz
Peki bir tek dış kısımda yapsaydınız ne diyecektiniz?