Alıntı prenses Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ghost rider slm abiciğim farkındamısın konu kapanmış hala konu açıyorsun konuşuncada kabullenmiyor diyorsun herkesin bilgisi kendinedir abi yanlışmıyım eleştirilerede açığım ama aaaaaaa böööööö iğrenç yüz karası gibi kelimelere kapalıyım şole yapsaydında daha güzel olurdu kelimelerine herzaman açığım hem buarada millete laf yetiştirdiğim gibi bir takım laflar etmişsiniz sizde bişilerden eleştirilerde laf yetiştirir gibi laflarda bulunursanız benim size karşı olan laf yetiştirmelerim zorunuza gitmemesi gerek dimi bunuda düşünmek gerekir benim düşüncelerimin bilgilerimin yanlışda olabileceğini solemişsiniz aynısı sizler içinde geçerlidir yanlışda olabilir allah kaza bela vermemesi dileklerimle sevgili abicim
peki prenses sen haklısın,

tez canlısın çok tez canlı belli oluyor bu,benim yazdıklarımı hiç bir şekilde anlamamış ve anlamak istediğin gibi anlayıp yukarıdaki cevap sinsileni sıralamışsın,Allah iyiliğini versin emi

ben aslında toparlama adına o yazıyı yazmıştım tekrar konu açma adına değil ama sanada fazla kızamıyorum,büyük kızım şuan 12 yaşında çok çene baz değildir ama 4 yaşındaki küçük kızıma şimdiden laf yetiştiremiyorum,galiba çok çenebaz oluşu, onu şuan yaşı itibari ile de çok sempatik kılıyor,eh senide artık böyle asi bir kardeşimiz olarak kabul etcez napalım...kal sağlıcakla..