Perdelerin açık halinin resmi varmı? Açık halde nasıl duruyor?
Printable View
Perdelerin açık halinin resmi varmı? Açık halde nasıl duruyor?
güle güle kullanın.
:Xbende bugün taktırıyorum perdeleri resimleri yarın sizinle paylaşırım arkadaşlar
Sayın Alkan,
Perdeler açılıp kapanabiliyormuymuş?
:ÇArkadaşar Dün akşam Kazım Karabekir Caddesi Üzerinde Cancan otoda perdeleri taktırdım nakit alırsanız 100,-tl taksitli 110 tl'ye takıolar gayet şık oldu arabanın resimlerini en kısa zaman da ekliyeceğim takıp çıkarması çok kolay
Bod perdeyi hyundai marka aracım için hepsiburada.com dan aldım. Kutudan farklı bir araca ait perde çıktı. Değişim için geri yolladım. Nerdeyse 3 ay dolacak. Hala bir ses yok. Sürekli aynı soruları sorup duruyorlar. Sipariş numarası, kargo gönderi kodu? Ben cevap vermekten bıktım onlar aynı soruları sormaktan bıkmadı. Bu nedenle alacak arkadaşlara internetten almalarını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gidin alın bir oto aksesuarcıdan, orda taktırtın da. Sonra da paşa paşa kullanın. Benim gibi paranızla rezil olmayın.
Şikayet edin tüketici haklarına faturanız ve iade gönderiniz elinizde ise hiç beklemeyin bırakın onlar uğraşsın
Sayın ALKAN,
Taktırdığınız perdeler aynı markamıdır?
Sayın Aydemir,
Markası Baran Perde
kocaelide taktıran alan varmı arkadaslar bende netten alma taraftarı degılım
internetten perdemı alınır ya her yer perde :) gıdıyosun takıyolar şipşak :(
Merhabalar Taktırdığım bod perde resimlerini sonunda ekleyebildim..
.
güzel duruyor iyi günlerde kullan
arkadaşalr şunda bende yaptım fatih bey saolsun çok ilgilendi çok kaliteli bi firma tavsiye ediyorum baran oto dizayn
bizde bu gun arkadaşın evo su ıcın kazımkarabekır dekı cancan oto ya gıttık , orada taktırdı .. malum tatıl hazırlıkları basladı :)