ilk sayfadaki egeevo arkadaşımızın dediği gibi 110 TL den perde + 30 = 140 TL ödedim. resimleri de koymuşlar zaten üstteki mesajda saolsunlar. bilsem aracı yıkardım :D
Printable View
arkadaşlar hepsiburadadaki grande punto için olan bod perde evoyada olurmu bilgi verirseniz sevinirim
E iyide biz bu ürünleri istanbulda nereden alacaz. bauhaus'da satılan ürünler baran'ın sattığı ürün ile aynı mı ?
Aslında cam filmi yaptırana kadar bu daha mantıklı gibi. Çünkü trafikte polisler en çok film cama takılıyor. Bende düşünüyorum.
arkadaşlar merhaba bugün iş çıkışı şaşmazda gbaran 'a gittim, Ersan bey ile tanıştım, önceki ilgisizliklerine nazaran gercekten çok ilgilendi:shutup20: öncelikle kendisine çok teşekkür ediyorum, ustada hemen taktı gayet güzel oldu, cam filmi mi takmatik perde mi derken en son bu perdede karar kılmış oldum, herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
kendisi burda fakat fiyat ve taksit konusunda açıklama yapmıyor... en iyisi hbden alayım ben 12 taksitle...
ürün'ü istanbul kozyatağı bauhaus'dan almak isteyen arkadaşların dikkatine ! ürün kalmamış...diğer marka araçlar için var ama punto için olan perde yoktu gittiğimde...tel ile halledecem artık. bauhaus fiyatı iki arka cam için 44 tl..tüm araçlar için aynı fiyat
oglumun o gunese gozlerını kamastırarak bakmaması ıcın verıırm ;-)
aslında cok para dogru fakat yapacak baska bı sey yok cam fılmıne ben de sıcak bakmıyorum bı ceza yedımmı sonra perde perde dıye bagırmaktansa :-))) tak matık :D:muz:
normalde 2 yan cam için 70+kdv fiyat veriyorlar gittiğinizde Ersan beyi bulup forumdan olduğunuzu söylerseniz size indirim yapacaktır en başta bende garipsemiştim fiyat konusunda ama gittiğimde gördüm gercekten büyük bir fabrikada üretim yapıyorlar, gittiğinizde hem çayınızı içer hemde orda ustaya hemen uğraşmadan taktırırsınız.
Bugün bende taktirdim perdelerimi hem çok ilgilendiler hemde ürün çok şık oldu teşekkürler baran oto
Bu perdeden almak için Söğütözü Bauhause daydım bugün ama kalmamıştı aradım baranı bi bayan açtı, dedim ki ;Takmatik perde almak istiyorum grandepunto için var mı? - Modelini sordu ve olduğunu söyledi, fiyat nedir dedim 120+KDV dedi sadece yan perdeleri istiyorum dedim, o zaman 70 yada 80 + KDV dedi galiba şaşırdığım için anlamadım tam olarak, dedim ki; şimdi bauhause dayım aynısı burda 49 lira siz neden bu kadar yüksek söylüyorsunuz? Cevap olarak biz oraya toptan veriyoruz oraya söyleyin sipariş alsınlar yollayalım dedi bayan. Ben bu firmadan şimdi nasıl alışveriş yapayım? bauhause da 49 olduğunu görmesem 80+KDV ye aynı malı bana verecekler. Gittim 5 milyona vantuzlulardan aldım. Böyle iş ahlakı olan firmadan almayı istemedim, alacak olan varsa da gidip firmadan direk alacağına elin Almanının üzerine kar koyarak daha ucuza sattığı bauhause da daha uygun fiyata bulabilir. İlginç ama gerçek.
Bu perdeler açılıp kapanıyormu? Yoksa açmak için sökmekmi gerekiyor?
c.tesı gunu bende ankara bauhaus ta ıdım orada perde yoktu bızım araclara gore , oradan baran a gıttım , 70 lıra dedıler yan ıkı cama dedımkı orada 45 lıra neden burada 70 lıra dedıler kı oraya bız belırlı aracları verıyoruz , tıcarı reklam acısından en fazla 4-5 arabanın perdesı var mıs orada :) gercekten de oyle ıdı yanı bız farklı bı pencereden bakıyomusuz :) bızım arabaların perdesı yok mus kı bauhausta yanı kımse 45 e bızım perdelerı almamıskı :) bende forumdan geldıgımı soyledım ersan bey gerekenı yaptı bu arada saol sun perdemızı taktık ıkramları kabul ettık , çok buyuk bi fabrıka ımış gezdık ıcerıyı :) perdeler çok ta şık oldu .. tesekkurler baran ailesi :) ben yan camlar ve arka cam 110 tl ye aldım ..
tavsiye ederim resimleri ekledim tekrar.....memnun kalısınız...........