hiçbir fikrim yok bu konuda arkadaşım...
Printable View
Bende perde kullanıyorum. Filmden mantıklı tak çıkar sorun yok. Camı aç devam... Hepsiburada dan 105 lira almıştım.... Tavsiye ederim. Arkadaşım....
Onur merhaba, şaşmazda gbaran a gittim aşırı ilgisizliklerinden geri cıktım 2 perdeye 70+kdv dediler aynı ürün bauhouse da 44e satılıyor. Ankarada başka bildiğin yer var mı?
bu perdeleri istanbulda nerde bulabilirim acaba.
bende caza olayından dolayı filme karşıyım ve bu perdeden almak istiyorum,Toplu alım gibi bir şansımız olurmu ek bir indirim almak için?
arkadaslar bende cok kararsızım cocuk gunese bakamıyor gecen ıcım cız ettı su fılım ısı de polıs yuzun den yaptırmak ıstemıyourum su perdelerden almak ısteyen arkadaslar varsa toplanıp toplu bı alım yapalım ama acele olsun
toplu allıma ben de varım.
kısa süre içinde netleşirse iyi olur.
özellikle çocuklar güneşten baya bi etkileniyor...
tamam da bırının oncu olması lazım musaıt olan bı arkadasın
Batkan Oto tel; 0.256 211 31 93 telefon numarası internetten google bod perde yazınca sitesi çıkıyo ben aradım 120 lira dedi ama toplu olarak alınca fiyatı düşebilir
Arka yan camlar ve bagaj kapağı camı için galiba tüm bu ürünler... Ön-yan camlar için de bulamaz mıyız?
ön yan camlar için üretilmemiş arka yan camlar ve bagaj kapağı camı set olarak var
benide yazın toplu alıma
Bahause'u bende araştırıyım bulabilirsem modellere uygun bilgi veririm size
Çok teşekkür ederim.
Evet birinin öncü olması lazım ve çocuk nedeni ile benimde acil.Ben öncü olurum diycem ama para toplama işine giremem.firma bize şukadar kişi alırsa şukadarlık indirim dermi acaba?