vedat bunu ilk önce araştır
daha sonra kesin yargıya var
peki bana şunu açıklarmısın
xenonlar açıkken cızırtı var kapattığın an cızırtı kesiliyor
sence geçerli bir sebebi varmı
ben bundan önceki arabamda iki tane kit değiştirdim bu sesten en sonunda monza taktım ses falan kalmadı
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
bak vedat senin kaç tane taktığını bilemem ama
iki tane aksesuar dükkanımızda biri kardeşimin biri eniştemin dükkanı herhalde xenon kitler çıktığından beri
bi 400-500 adet kit hem satıp hem takmışızdır
senin elektrikçiliğine bir şey de diyemem ama demekki başına gelmemiş
sen bunu araştır iyice öğren çık karşıma konuşalım
birde soru sordum onuda cevaplarsan sevinirim
xenon açıkken parazit sesi var kapattığın an kesiliyor sa sence mantıklı bir açıklaması vardır umarım
birde senden ricam zenon yazma xenon bunun adı
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
ewet parazit sesi radyoda bendede oluyor. ama cd de ses olmuyo radyo fazla dinlemediğim için sıkıntı yok. hatta farları açıp kapatığında cıt diye bir ses geliyor kolonlardan.
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Öncelikle selam
ben kimseyi kırmadan yanlış biliyorsunuz yada bilmiyorsunuz demeden kendi bildiğimi anlatayım..
Xenonlar ilk geldiklerinde içlerinde arızalambasını söndüren devresiz geliyordu yani çok basit bir sistemle bu sebepten dolayı oluşturduğu frekans bilimum şeyleri etkileyebilirdi..
bknz(kaloriferi açtığınızda radyonun çekimi bir miktar düşer parazit oluşmaya başlar kısmen) xenonlardada bu takım sorunlar meydana gelimiş olabilir.. bana hiç denk gelmedi ama olmuş olabilir .. yaklaşık 1000 den fazla araca xenon kit takıp satmışızdır bu sorunu hiç duymadım duymamam olmadığı anlamınada gelmez..
Kısacası yüksek güçteki ürünler yaydıkları frekans sayesinde olmaz deniler sorunları çıkarabilir (parazit vs gibi)çok zor bir durum olsada başımıza gelmesede inkar yada olmaz diyemeyiz ..
Saygılar sevgiler![]()
iyi demişsin bende sana bir örnek vereyim ....
bak şimdi ticari araçların bazıların da(isteğe bağlı abs asr ve ve ebd bulunur.......
bunlarında asr on off düğmelerinden lambalar kızarık kalır.....
araç çalışmaya başladıktan sonra.....
bunun ssebebi parazit yapması....
ancak çözümü yok teğil tesisatta yapılacak bir kaç değğişiklikle düzeltilebilir.....kalkıpta zenontakınca antende parazit yapacak die kural yok....
Vedat, anladığım kadarıyla burada sabit bir kuraldan bahsedilmiyor.Senin söylediklerinle xenonun teybi etkilemesi aynı şey.Yani yüksek akım, kısa devre, elektrik tesisatındaki kaçak, yalıtım eksikliği vb. durumlar birbiriyle alakasız 2 farklı elektrikle çalışan üniteyi etkileyebilir.Anlatılan bu sanırım.Sonuçta aynı şeyden bahsediliyor bence![]()
valla açıkça söylemek gerekirse burada sabit fikirli olan sensin vedat
biz bazı xenon modellerinde olduğunu söylüyoruz hepsinde değil
bak bazı arkadaşlarda bu sorunu yaşadığını yazmış zaten
sen hala ısrar ediyorsun şimdison yaptığın açıklamaya göre
bazı gp lerin tesisatı zayıf bazılarınınki kuvvetlimi bunu kastediyorsun
keşke görüşme imkanımız olsada bunu sana uygulamalı olarak gösterebilsem
anlatmak istediğim biz yaşamış olduğumuz bir şeyden bahsediyoruz sen
yaşamadığın bir şeyden bahsediyorsun aradaki fark burada senden daha
geniş daha ihtimalci düşünmeni rica ediyorum kardeşim![]()
ömrüm boyunca 5000den fazla xenon takmışımdır, ilk defa duyuyorum xenonun teybi etkilediğini.
sen ne yaptın ya her gün hiç durmadan 2 adet taksan 9 yıl yapar 9 yıl önce xenon varmıydı ..varsada sana maşallah diyorum bir gün bile sekmeden xenon takmışsın hemde 2 adet
Yanlış anlama şaka yapıyorum
Bendede bu sorun hiç meydana gelmedi ama yinede kapıyı aralık bırakıyorum çünkü olmayacak bişi değil![]()
Yapan yapıyor kardeşim kıskanmayınufak abartılar olur takılmayın okadar
![]()
Arkadaşlar İstanbulda hafta sonu mercan elektronikteydim bmw 3,20 ci wardı. Sorunuda Teyp den gelen cızırtıydı. Onda da 4 tane xenon wardı malum yani 2 takım xenon mevcuttu. Sorunu aradılar aradılar en sonunda .Araçta ufakda olsa sistem wardı 1 mid+amfi+ve sub wardı. Sorunun cekilen ses sistemi kablolarının yaptıgını ve bunun cızırtıya sebep oıldugunu buldular sistem kablolarını biraz kaliteli silikonlu dediler onunla değiştirdiler sorun geçti. Dediğiniz sorun araçta sistem warsa eğer bundan da kaynaklanıyor olabilir![]()
Xenon balastların araca manyetik zararı - Gece Uçuşu
Reklama girmesin ama yukarıdaki linke bir göz atarsanız xenon balastların manyetik etkilerinden bahsediliyor , zaten mantıkende radyonun neden etkilendiği ortada .
Konu Can_SOLEY tarafından (14/01/2010 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri