xenon fiyatları çok değişkendir markasına göre değişir
biizm araçlara h4 takılıyor
6000k öneririm
slm arkadaşlar ben gp me xenon taktırmayı düşünüyoru ahngısı bızım gpler için uyumludur bilmiyorum h1 mi h4 mü h7 mi ?bir de fiyat konusunda yardımcı olursanız sevinirim sadece kısa fiyatı? hem uzun hem de kısa fiyatı?
xenon fiyatları çok değişkendir markasına göre değişir
biizm araçlara h4 takılıyor
6000k öneririm
siz hangisini kullanıyorsunuz hangi markaları onerirsınız fıyat nedir
ben autovision kullanıyorum memnunum
dediğim gibi bir çok marka var
çok kaliteli birşey arıyorsanız mtec,philips gibi markalar var
ama orta birşey olsun diyorsanız markadan çok aldıgın yer onemlı garantı ve bır sorunda destek gibi vs
(autovision,sentinal,monza da bilinen markalardır)
anladım sagolun8000k maviye çalıyor diyorlarben beyaz iıtiyorum...
en beyazı yine 6000
8000 maviye kaçıyor evet
ideali 4300k ama 6000 dan şaşmamak lazım
Mehmet abiyle (femoli) bi konuş istersen en iyi bilgiyi o verir fiyat filan
ewet sitesine girdim baktım zaten yarın konusurum artık insallah elinde 600k vardır çunku sitede göremedim
var diye biliyorum ben yarın sorar sorunu cozersın![]()
inşallahteşekkürler
![]()
O zaman 8000k ile 6000k arasında sadece renk farkı'mı var...performanstan herhangi bir fark yok öyle mi...
renkten dolayı performans farkı olur 6000k larda 8000 e oranla biraz daha görüntü açıklığı olur yani daha iyi görüntü olur..
veli bu sabah görüştüğüm sendin zannedersem angele alacaksan h1 alacaksın ,orj farlarına alacaksan h4 alacaksın .. fiyatlarda ödeme şeklide konuştuğumuz gibi![]()
6000k lar muayenede sıkıntı çıakrtıyor diye duydum 8000k lar normal geçiyormuş varmıdır bunun bir doğruluğu ???
benim farlardada sislerdede 8000 kelvin mfk var oldukça memnunum.. taktırmadan önce 6000 ile 8000 arasında bende çok kaldım. sonra taktırdığım yerdeki uata 6000 ile 8000 lik ampulleri yanyana yaktı.. 8000 lik kristal gibiydi.. görüş açısınmdan 6000 likle çok fark olduğunu zannetmiyorum. ama görüntüde estetik olarak 8000 lik kesinlikle daha iyi duruyor.. fiyata gelince farlara h4=280TL
sislerde h1=150 TL Ayrıca sislerin yükseklik ayarından far izasına kaldırdım. gece sislerle farları yaktığımda gunduz gibi gidiyorum. 8000 kelvini ben tavsiye ederim. ayrıca farlara takılacak ampul konusunda uzun kısayı ileri geri hareketle yapan ampul var. birde uzun kısayı aşağı yukarı hareketle yapan var. uzun kısayı ileri geri hareketle yapan ampul olmasına çok dikkat edin. (inşallah anlatabilmişimdir)
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
bazı xenon larda radyoda cızırtı olusturuyor cekım gücünü düşürüyor radyonun buna da dıkkat et derım ben
xenonla radyonun ne alakası var ki bir baglantı kuramadım ben bilen var mi?
mete haklı
veli bazı xenon lar radyoda parazit ve cızırtı yapıyor
sebebini tam bilmiyorum ama balastların ürettiği yüksek voltajdan herhalde diye tahmin ediyorum genel de çin mallarında bu sıkıntı meydana geliyor
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri