10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Stopları 3'lü yakmak için

cihangir şengezer
    chngrrrrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    10 AEZ 07
    Edilen teşekkür: 215

Standart Stopları 3'lü yakmak için

arkadaşlar selam
    arka stop lambalarımızdaki parkları üçü de yanacak halde yapabilir miyiz.
    parklar yanıkken 3 de yansa sinyal yakınca 3 ü birden yanıp sönse güzel olur gb geliyor bana
    sizce bunu nasıl yapabiliriz

Engin DURUER
    Fire in the hole ! Genius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 674

Ben daha once yapmistim ve hala oyle kullaniyorum. Linkten inceleyebilirsin

https://forum.grandepuntotr.com/gara...syf-6-a-4.html
    GP in mirror is faster than they appear !

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

cihangir stop lambasındaki her ışığın anlamının farklı olduğunu biliyorsun
    bunlar senin seyahat anında yaptığın eylemleri başka araçların fark etmesini sağlayacak olan en önemli ve tek unsurların
    bana sorarsan parkları park lambası gibi fren lambasını fren lambası gibi sinyalleride sinyal gibi kullanman en güvenlisi
    ama tabi karar senin

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

Alıntı gp coskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cihangir stop lambasındaki her ışığın anlamının farklı olduğunu biliyorsun
    bunlar senin seyahat anında yaptığın eylemleri başka araçların fark etmesini sağlayacak olan en önemli ve tek unsurların
    bana sorarsan parkları park lambası gibi fren lambasını fren lambası gibi sinyalleride sinyal gibi kullanman en güvenlisi
    ama tabi karar senin
    +1910

Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı chngrrrrrr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar selam
    arka stop lambalarımızdaki parkları üçü de yanacak halde yapabilir miyiz.
    parklar yanıkken 3 de yansa sinyal yakınca 3 ü birden yanıp sönse güzel olur gb geliyor bana
    sizce bunu nasıl yapabiliriz
    Bence hiç te güzel olmaz Arkadaşım. Arkadan gelen sürücüyü yanıltmaktan başka hiç bir işe yaramaz. şahinlerin minubus kamyonların fren lambasına flaşör takıp frene basınca yanıp yanıp sönmesi gibi bişi olur.

cihangir şengezer
    chngrrrrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    10 AEZ 07
    Edilen teşekkür: 215

burda bi focus hb de gördüm
    çok daha güzel duruyordu bence
    ayrıca chevy corvettede ve bi çok amerikan arabada da orjinal olarak o şekilde üretiliyor.

Ümit Coşkun TURUCA
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

cihangir burası
    türkiye amerika değil
    anlamazlar güm diye patlatırlar arkadan
    başını ağrıtma boşu boşuna

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Barlas Öztürk
    beyzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

Eğer direk parklardaki sistemi yapar isen ne kural ihlali pamış olursun nede güm diye patlatırlar.Yani üçüde park gibi normal bır sekılde yanar fakat frene basınca kuvvetlı yanmaya baslarsa sınyallerde de yıne sadece sınyal wermek ıstedıgın tarafın lambası yanıp sönerse bır sorun cıkmaz.Ben iki sene boyunca fiesta dan oncekı aracım olan vtech hondama yaptım bır problem yasamadım,cok sukur patlatanda olmadı.Lakin Çoşkun'un dediklerinede kesinlikle katılıyorum öyle şöförler varki trafiğe maddi zarar vermek için çıkmış sanki.

Ayrıca şunuda belirtmek isterim Corvette dediğniz arabada o sistemin kullanılmasının tek nedeni vardır aracın arkası buyuk oldugundan mütevvelit aracın onayını almak ıcın göruntusunude cok fazla bozmamak ıcın mecburıyetten o far sıstemını kullanır,dikkat edersenızde c kasasının sanırsam hepsınde o sıstem kullanılır.Bu konu hakkında bıldıklerım bu kadar.......

Bence yap cok hos olur....

Ümit Coşkun TURUCA
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

sen frene bastığında dikkat çekmelisinki arkandaki senin fren yaptığını anlasın
    bunuda fren lambalarıyla yapabilirsin camdan elini çıkarıp dur dur işareti yapamayacağına göre
    barlasın anlatmak istediği bütün arkadaki lambalara çift duylu ampül kullanıp parklar açıkken birinci duy normal ışık frene veya sinyale bastığında 2. duy normal ışıktan bi kat daha parlak yanması
    bu sistemi her zaman her sürücü anlamaz sen frene bastığında teybe bakıyordur kafayı kaldırır senin ışığın fazlalaşmıştır ama o bunu fark edemeyebilir
    standarttaki sistemde ise park ve fren ayrı lambalarda ve yerde yandığı için daha dikkat çekicidir
    en başta dediğim gibi karar senin
    ama
    bir gün birisi bodoslamadan dalarsa coşkun abi demedi deme sakın

Barlas Öztürk
    beyzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen frene bastığında dikkat çekmelisinki arkandaki senin fren yaptığını anlasın
    bunuda fren lambalarıyla yapabilirsin camdan elini çıkarıp dur dur işareti yapamayacağına göre
    barlasın anlatmak istediği bütün arkadaki lambalara çift duylu ampül kullanıp parklar açıkken birinci duy normal ışık frene veya sinyale bastığında 2. duy normal ışıktan bi kat daha parlak yanması
    bu sistemi her zaman her sürücü anlamaz sen frene bastığında teybe bakıyordur kafayı kaldırır senin ışığın fazlalaşmıştır ama o bunu fark edemeyebilir
    standarttaki sistemde ise park ve fren ayrı lambalarda ve yerde yandığı için daha dikkat çekicidir
    en başta dediğim gibi karar senin
    ama
    bir gün birisi bodoslamadan dalarsa coşkun abi demedi deme sakın
    katılıyorum ama Çoşkun abı demek ıstemıyorsan baska bır uygulamayla bu ısıde halledebılırsın.Resımlerını asagıda paylasdıgım uygulamaları yaparsan bırının patlatması cok zor ama genede patlatırsa uzulme cunku sen hepsını yakmasaydında o patlatacakmıs :=)

uygulamaların bırı cıft lamba yerıne led kullanmandır yanı her kısmı yanar fren kısmında fren daha kuvvetlı yanar bu uygulama kesın pahalı ve ugrastrıcı zaman alıcı bır uygulamadır ama....

ikincisi ise 20 tl ya bır adet led li üçünçü fren lambası dıye adlandırılan tum parcacılarda bulabılecegın asagıdakı aksesuarı alabılırsınr.Spoılerıne yada camının ıcıne yerlesdırırsın.Frene basdıgında da görunmemesı cok zordur.Zaten inan görmezse o adam kördür.Yanlız şuda bir gercekkı ben agır ısleyen bır trafıkde arac kullanırken onumde bunlardan kullanan arac söförune içimden baya bir sövüyorum,cunku cok rahatsız edıyor...... :=)