Abi yaylardan memnunmusun zıplama filan warmı cok?Bende vogland alcam kesinde biraz az indirmis geldi moralim bozuldu...![]()
evet gerçekten bülent abi baya oynadı arabayla ama engin abi izmirde ertan abinin arabayı görmeni çok isterdim çok ince işçilik vardı arabada yalıtımından aksesuarına kadar daha orjinali daha şıkını kimse yapmadı kapalı garaj kiralayıp kapalı garajda tutuodu arabayı yani hakkaten çok iyi bakımlı tam dolu bi arabaydı
07 ATA grande punto değilki Red Scorpion![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
çok konu dışına çıktık ama iyiki yabancıya gitmedi![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Onuda gördüm AliEvet kardeşim topic'imi kirletmeyelim please
![]()
![]()
GP in mirror is faster than they appear !
abi çok güsel olmuş eline emeğine sağlık ...
harika duruyor...benim aracada yapalım![]()
Sadece bana bak !
Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !
Ancak bu komplo beni yıkabilir, dayandığım destekler devrilir.
Çirkef ”Kaf-kef” deme ne olur..
Tek başınalığın yolcusu tek olur….
Gözlerinden öperim canım kardeşim, benimde sevgim sonsuz, dersleri ihmal etme ama ha
Yaparız kardeşim, sen iste yeterki. Teşekkür ederim.
Moralini bozacaksa 5 cm yay yaparsın çünkü 3.5 cm ancak bu kadar düşürüyor. Böyle olacağını biliyordum, araba daha sert olsun istemedim o kadar. Yaylanması gayet güzel benim şu an sertlik konusunda bir sıkıntım yok.
Bugün kafamdaki stop olayını hayata geçirdim. Öğleden sonra hallettim, tüm işçilik bana aittir. Sol stopun iç bağlantı yapısı sağdakinden biraz farklı olduğu için ve ilk onunla uğraştığımdan en çok vaktimi o aldı, sağ stop 20 dakikada bitti . En üst duyu iptal edip çift flamanlı ampül kullandım ve her çıkışına ayrı bir kablo lehimledim, az yanan flamanı park çok yananı sinyal yaptım. Sadece sol stobun ortadaki lamba devreye girdiğinde tüm ampüller sönüyordu, şasesini iptal ettim ve en alttaki ampülün şasesinden aldım. Şu an gayet güzel bir görünümü oldu ve arıza ışığı yakmıyor.
Normal görünüş
Fren lambaları devrede
Sinyal devrede
![]()
bütün işçilik sana ait tabi biz lehimi tuttuk birde kontağı aç kapa yaptık demi...
kardeşim sen demedin mi bu olursa ekime kadar diyen, bak nasıl yaptım ama. Yağmur bile kesemedi bizi. Ramazan hakkını yemeyeyim ama çok güzel lehim tutar, frene basar, sinyal verir![]()
Murat kardeşim yanlız orada aç kalıyoruz ya, işe güce dalınca kendimizden geçiyoruz
Sanada çok teşekkür ederim, sen olmasan yapamazdım
valla bakkk...
engin abi o sarı şapkayıda söktünmü sinyalde ki? walla bende isterim bundan
Engin kardesim şu arka sis olayınıda cözsek . Herkesin aynı değilmi sadece tek yanıyor ikiside yansa çok şık olacak.
murat her efsanenin önceden bir taslagı yapılır ya sen engin abinin aracı kobay olarak kullan daha sonra ben bi ara izmire akarım bizim maviyi ölümsüzleştiririz![]()
uzun uzun bişeler yazmaya gerek yok!!!!tek cümleyle açıklayacak olursak engin abi 10 NUMARA olmuş emeğine sağlık yapmışsın yapacağını yine
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri