Benim araç 2008 active hem direksiyon hem kapılar hepsi yanıyor bazıları ışıklı bazıları ışıksız herhalde şansa kalmış
arkadaşlar benim araçtada yok ne tuş takımı yanıyor, nede kapılarda ışık var.. 2006 modellerde varda bizimkinlerde neden yok..Tuş takımını söylediğiniz gibi tornavidayla söksek içinde gerekli donanımlar varmı..leyimle alacağımız ışığımı leyimlicez..anlatırmısınız..
Benim araç 2008 active hem direksiyon hem kapılar hepsi yanıyor bazıları ışıklı bazıları ışıksız herhalde şansa kalmış
arkadaşlar takıldığınız herşey için mesaj atın saygılar
Konu gokhan.bey tarafından (31/10/2009 Saat 13:55 ) değiştirilmiştir.
e standart değilmiki bunlar benimde active ,ama aydınlatmam var
'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır'
2008 e kadar bütün modellerde aydınlatma var.2009 seri 2 de direksiyon aydınlatmaları yok.
Gezgin Gp.
çok başarılı çok güzel .
baya güzel olmuş gerçekten tebrıkler......
smd led kodu nedir bende sipariş edeceğim ve ne renk
Slm Gökhan süper olmuş.Bende aracımı yeni aldım ve diğer arkadaşlar gibi airbag yüzünden çekincelerim var.Hemşerim eğer yardımcı olursan bir gün beraber takarmıyız elektrik işinden hiç anlamam çünkü yardımcı olurmusun.Bu arada arkadaşlar 2008 modellerin bazılarında var bazılarında bu ışık olayı yok.Benimki 2009 onda da yok.TOFAŞ montaj hattında her halde elinde varsa takmış yoksa takmamış veya masraftan kısmış.2009 ların gösterge etrafı krom ama 2008 de yok ve sanırım 2010 da da yok.İlginç bir üretimleri var firmanın 2011 bile yok.
çok güzel bi çalışma olmuş tebrik ediyorum
Fiat Grande Punto 2011
kapıların neresinde ışık var anlamadım ya tarif edermisin ????
Fiat Grande Punto 2011
aracınız evo gozukuyor fakat bu arac grande punto deılmı?
gokhan.bey ulaşan varmı arkadaşlar ?
Fiat Grande Punto 2011
gökhan bey 2 sene önce yazmışçok beklicez anlaşılan
![]()
Fiat Grande Punto 2011
arkadaşlar bende bursadan ve benimde 2009 seri 2 ve direksiyonda benimde ışık yok...bursada yaptıran varsa benide bilgilendirsin..tşkler
bende yaptırcam![]()
Mercedes Benz ML270 CDI
Grande Punto 1.3 Multijet
Doblo Safeline 1.3 Multijet
Piaggio Beverly 500
ben yaptım arkadaşlar çok şükür güzel oldu![]()
Fiat Grande Punto 2011
bendede yok direksiyon üzerinde ışık....Bursada nerde ......yaptırdınız...bende yaptırmak istiyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri