valla bende de active var 2006 direksiyon günlük güneşlik beylerbu arada herkese selam!
valla bende de active var 2006 direksiyon günlük güneşlik beylerbu arada herkese selam!
air bag patlama durumu kesinlikle yok direksiyonun iki yanında tornavida delikleri var oraya tornavidayı sokup sekman var bastırıyoruz kapak atıyor sonra airbag sokatlerini söküp kapağı yan tarafa alın butonlarda çekerek çıkıyor biraz sıkı olabilir merak etmeyin yavaşça dengeli çekin gerisi biraz beceri bence eli leğim tutan herkes yapar saygılar.
süper görünüyo.
gökhan bey aynı şeyleri tekrar tekrar soruyoruz kusura bakmayın fakat ben anlamadım. benim direksiyondaki tuşlar çalışmıyor onun için tuşlara bakıcam. şimdi bu direksiyonun yanında dediğiniz tornavida delikleri tam olarak nerde tuşları tırnaklarımızla çektikten sonramı görüyoruz? yoksa anahtarın üst tarafında felanmı? nereye sokup bastırıcaz tornavidayı? saygılar.. hatta fotoğraf ile gösterseniz süper olur saygılar tekrar kusura bakmayın.
benim araç 2006 direksiyon tuş takımı ve kapı kolları ışıkları yanıyor..
bidik_1974@hotmail.com dan ulaşın yardımı olalım direksiyon surunlarınızı halledelim puntolarda busorunçoksorunu olan arkadaşlara yardımçı olurumb
2006 modellerde ışıklar genelde yanmakta daha sonra ışıklardan kasmışlar biraz sanırım para kazanmak için saçma biraz ama yapacak bişey yok sanırım sadece 2006 üstü emotion larda yanmakta diğerlerine yok biliyorum
kapı kollarında ışıkmı nersesinde yaw
helal olsun dostum gokhan
Bende anlamadım. Bildiğim kadarıyla Active'lerde direksiyon aydınlatma yok.
Gökhan kardeşim. Hem azmin hemde yeteneğin için seni alkışlıyorum.
Konu ABNEW tarafından (03/09/2009 Saat 19:36 ) değiştirilmiştir.
iyi çalışma tebrikler
ya dostum ben bir turlu bu air bag i cikartamadım sekmanlar var tmm haklisin ama ne tarafa bastırdıysam fayda olmadı 2-3 saat ugrastım yardımcı olabilcen mi
arkadaslar gp mi yenı aldım bendede yanmıyor ama ben kurcalamadan servıse şikayetle yaptırmayı dusunuyorum neden yasal hakla bunu yaptırmıyoruz....
10 numara olmuş eline sağlık
ayberk bosuna sikayet etme ben bunu sordum bana dediler bu modellerde artik boyle aydinlatma yokmus dediler bosuna sansini denemis olursun
Güzel olmuş kank ellerine sağlik![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri