Abi senin konuyu güncel tutmak için yapıyoruz,iyilikde yaramıyor kardeşim,insan oğlu ve çiğ süt muhabbeti bu olsa gerek :punk0000:
Printable View
Yaz koçum yazz tabiki öyledir :D
Mehmet abi bu ledlerin adı sanı nedir ne diye arasak buluruz?
Birde 2 renk yapacak olsak toplam kaç led gider ?
Şimdiden teşekkürler :)
Antalya'da yapan yokmudur bunu ya :(
çok gusel ve hoş olmuş tebrikler femoli:)
Kaç led gidiyor hatırlamıyorum değiştirdiğimde hiç saymadım ama 50 den fazla :) Smd led diye geçiyor
5 aylık konuyu hortlatacağız ama iki şeyi merak ediyorum;
1. Bu işlem garantiyi etkiliyor mu? ( ki etkilediğini düşündüğüm için; )
2. Bu işlemi servis yapıyor mu?
Aslında aklımda böyle bir modifikasyon yoktu ama konsolun orta bölümünde bir led ölmüş ve bunun için servise gideceğim, hazır gitmişken diyorum... :)
ben bu uygulamayı ısrarla yaptırmak istiyorum geçende sanayide adam ben yaparım dedi 50 tl ye havalara uçtum aracı götürdüm konsolu 20 dk söktü ve ben yapamam dedi şahin yapmış bitane önceden onu gp il karşılaştırıyor.
bursada biyere daha sordum 300 tl fiyat çektiler bu işi önceden yapmış bir kişi ( femoli sen bu işi bilirsin bu fiyat normalmi acaba? ) 2008 model gp
Açıkca söyleyeyim bu uygulamayı tekrardan dynamic bir gp ye uygulasam 250 isterdim ona göre gerisini sen düşün :)
kolay gibi gelsede işlem çok zor dünyanın ledini tek tek söküp tekrardan itinayla lehimliyorsun bence bu işi bilen birine 3 fazla verin yaptırın sonra pişman olmayın derim ;)
bu gplerin en uyuz olduğum şeyide bu gösterge ışıkları. bu arabaya bu ışık mı gider...
Beyazla mavi mükemmel olmuş abi eline sağlık..
istanbulda nerde yaptırcaz bunu yaa ?
Bayram sonrasında gösterge kampanyası yapmayı düşünüyoruz
leynnnnn benim konuumun üstünden ticaret yapmayın :D
Tuncaya özel indirim uygulanacak yanlız kubi karışmama bak :D beşiktaş en büyük :D
bugun taktırıcam ledleri :D resimlerini çekerim
izmir'de hiç kimse yapamıyormu yahu..puntoyu alınca ilk iş ankara yada istanbulamı gidecez ille :D