Aaaaaaaabii harika olmuş ellerine sağlik :)
Printable View
Aaaaaaaabii harika olmuş ellerine sağlik :)
süper olmuş . kazasız sürüşler.
Teşekkür ederim arkdaşlar :)
abi çok güzel olmuş gerçekten. bnim de aklımda mavisini yaptırmak var. sizde yaptırmam mümkün müdür?
Mümkün aytaç bir ara uğra konuşuruz..;)
slm femoli gerçekten çok güzel olmuş. EMEĞİNE DEĞMİŞ BENDE BU FORM SİTESİNİN YENİ ÜYESİ VE YENİ GP KULLNICISIYIM BENİM PUNTOM 1.4 FIRE ACTIVE SİZDEN BAZI TAVSİYELER ALMAK İSTEDİM ELİMDEN GELDİĞİNDE BİŞEYLER YAPMAK İSTİYORUM MADDİ İMKANLARIM EL VERDİĞİ MUDDETÇE TABİ USTALARDAN VE DENEYİMLİ ARKADAŞLARDAN YARDIM ALMAKTA GEREKİR TABİ NEY SE İYİ ÇALIŞMALAR BU ARADA SANIRIM BU SİTEYE MANİSADAN ÜYE OLAN TEK BENİM YADA RASTLAMADIM .....
biz Ankaradakilere kim yardımcı olacak Mehmet :g0000000:
abi teşekkür ederim Mehmetin yapacağını biliyorumda Mehmet bu işle pek oralı olmadı gibi geliyo bana:D hiç kampanya ilanına felan rastlamadım onun için dedim bi yazıyım ne diyecek bakalım Mehmet:D ne izmiri bu arada nerden çıktı kardeş izmir felan otur oturduğun yerde:whip0000:Ankara seni biryere bırakmaz :D
Mehmet abi şaka yapma bize böyle izmir filan :)
hakkaten Zafer abiye katılıyorum şöyle bir kampanya olsa filan ne güzel olur :):)
ankara da gezse beyaz beyaz :)
destek var sonuna kadar :)))
tamam o zman kamanya ..:D isteyen arkdaşlar gün alarak gelsinler halledelim :)
işte budur:D
slm abicim 1 ay önce bende bir grande punto aldım 2006 1.4 95 bg emtion starjet italyan montaj bi araba.. bu senin beyaz göstergeleri çok beğendim nerde yaptırabilirim hem ucuz hemde güvenilir bi yer ? birde arabadan bi kaç şikayetim var. Mesela bugun öveçlerde çok dik bir yokuşu çıkarken 1. viteste bile zor bela çıktım debriyaja basıp motorun devrini yükselte yükselte 95 bg bi punto için bu pek normal değil heralde.. birde benzin sarfiyatı normalden yüksek galiba bu neden olabilir aracı 2. el aldım 1000 küsür lira masraf çıktı bütün filitreler balatalar fren diskleri yağ fln. değişti servise sordugumda bu yakıt meselesini filitrelerden oldugunu söylediler. biraz düştü yakıt sarfiyatı ama genede bi anormallik var gibi.. herşeyden önce aracın performansı motoruna beygirine ve ağırlığına göre biraz düşük gibi bunun başka ne sebebi olabilir ?
Merhaba murat sana vereceğim adrese bir uğra bakalım yüz yüze görüşelim ;)
Merkez sanayi 574, sk no 31 ivedik organize Kemal Oto ..karşıyaka mezarlığı karşısı 0312 394 15 10
femoli mükemel bir proje olmus gerçekten çok hoş duruyor emeğine sağlık göstergeler aynı evo x gibi. Sana bir kaç sorum olacak bravo ya uyumlu ledler varmıdır eger varsa nereden teemin edebilir yada bulabılırz aynı beyaz ve mavı kullanımı nasıl gece gözlerde bır yorulmaya neden oluyormu arıza lambası yanma ihtimali varmı önerilerin nedir acaba ?
merhaba osman teşekkür ederim öncelikle ..
Ledleri bulabilirsin smd led bravoyada hiç takmadığğım için nasıl olacğını bilmiyorum ama göz yorgunluğu kesinlikle yapmıyor hatta ve hatta ferahlık veriyor :)
Arıza lambası gibi bişi söz konusu değil grandepuntolar için .