çok güzel olmuş. güle güle kullan...
Printable View
çok güzel olmuş. güle güle kullan...
Öncelikle herkese teşkkür ediyorum :)
Gündüzleri gece gözüktüğü gibi gözükmez , Garanti kapsamı ile ilgili turbom bozulduğunda gözsterge renklerini değiştirmişsin seni garanti kapsamı dışında tutacağız demezler herhalde :) Garanti dışı sadece sonradan yapılan bölgeyi kapsar ..
eline koluna sağlık mehmet 10 numara olmuş.ALLAH nazardan saklasın insan özeniyor.bende mavi istiyorum ama bakalım artık.plastik tırnakların kırılma pahasınada olsa nasıl acıldıgını ogrenıp kendım yapıcam herşeyide devletten beklememek lazım :S
Ledleri hussodan temin edebilirsiniz .Kendileri yapacaklar için :)
öncelikle çok güzel ve şık olmuş... emeğinize sağlık.. benm merak ettiğim ledlerin değerleri ve modelini bilgi olarak yazabilirsen istanbulda araştıyım ben led satan yerlerde...
Valla o konuyu husso biliyor ben montajcıyım :)
ellerine sağlık cok guzel durmus :)
femolim maaşallah pek hoş olmuş diyor ve o tekil şahısı çatlatmak için şunu ekliyorum:
seninki onunkinden daha güzel olmuş! ;)
Vala renk seçimi onun ama işçilik bana ait ledler hussoya :D Amma el değmiş yaw :D
valla dehşet ve dehşet ve yine dehşet güzel olmuş.
yalnız biz uzaklaarda olunca canımız kalıyor bu değişikliklerden. resimlere bakıp bakıp iç çekiyoruz.
birde klima açıkken ki görüntüsünü görebilir miyiz? rica etsem!!!!!
Teşekkür ederim Klima ekran rengi ve yanlarındaki uayarı ışığı aynı o biraz tehlikeli olduğu için onları değiştirmedim ...
Taradadaaaaa!!!
o benim..o benim :dilcikartma::dilcikartma::dilcikartma:
Valla,
ben ikidir kobay oluyorum kendisine :rofl:
ama şunu söylerim ki;
Mehmet bir projeyi kafasına koydu mu..kesin altından kalkar! :cool:
yaw,
hüseyin bildiğin gibi değil,
son 2 haftadır o kaddar yoğundum ki!!!
ancak fırsat bulabildim.
https://forum.grandepuntotr.com/gors...tml#post210900
niye çatlıyacakmışım caaanım..berk'im.ç.parayoyaaam :cool:
ona komple beyaz değil de...mavi-beyaz kontrast yapmasını öneren kişi de benim bu arada bebişim!
Wayyy hemen yetiştirmişsin be bilader... :)
bende tekrar değiştireceğim ledleri 3 renkliler üzerinde çalışıyorum canım ne renk isterse onu yakarım artık ne yapayım:))))
gösterge aydınlatma değişimi nerde yapabiliyoz ankarada fiat hakkında fikrin varmı bide garantiyi bozuyomu
ya arkadaslar cok hosuma gitti (Allah kaza bela vermesin maasallah nazar degdirmeyelim) istanbulda bu uygulamayı yaptırabilecegim bir yer varmı bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.
merhaba ledlerin 1 tanesinin fotosunu cekip yollarmısınız hangi tip led ona gore aliyim bende basliyim ve ortalama kac adet led kullandınız tümünde?