Alıntı Elmedin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben de istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum. izmire arabayla giderken bir ara gelebilirim yaza doğru ama işlem ne kadar sürüyor bilmem gerekiyor. 1 günde hallolacak birşeyse iyi. istanbuldan sabah yola çıktığımda 12 gibi manisada olurum. 1-2 saatlik bir iş ise en uygun zamanda yaptırmak isterim. bir de güncel fiyatlar nedir?
6-7 saat sürüyor toplamda. Fiyat konusunu Hüseyin Abi bilir.

Alıntı SpyHunter33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Süper bir çalışma gerçekten. Bende Aracın Turuncu ışıklarından sıkılıyorum da beyaz ve mavi düşünüyorum aslında
Lakin benim aklıma bir şey takıldı. sizin paylaştığınız resimlerde klima panelnde ( active modelleri için söylüyorum ) ışıklandırma var fakat benimkinde oradaki ışıklar yok acaba benin ledlerinde mi bir sorun var fikri olan varmı acaba ?
Klimada ben mavi yaptırmadan önce de turuncu ışıklandırma vardı, klima kontrol ünitesindeki göstergelerdeki işaretler, turuncu renkte şeffaf bir bantla yapıştırılmış. Normalde alttaki lamba beyaz ampul, bantlar sayesinde turuncu gözüküyor. Hüseyin abi onun da çaresini bulmuş, elinde özel saydam şeffaf işaret bantları var. Alttan mavi ışık verince direk mavi görünüm kazanılıyor böylece.