Herhangi bi geyik başlığı kapsamına sokamadığımız her türlü saçma sapan haberi ve birbirinden lüzumsuz bilgileri paylaşabileceğiniz bi yer... Eski-yeni fark etmez, bildiklerinizi yazın!
ilk haber: Karadenizde bir mezar taşında aynen şunlar yazılıdır ''HASTAYUM DEDUM DEDUM, İnanmadinuz!! AHANDA ELDUM!!''
Türkiye'de amatör kümede mücadele eden bazı futbol klübü isimlerinden inciler:
İl Özel İdaresi Köye Yönelik Hizmetler Spor
İzmit Büyük Derbent Hikmetiye Belediyespor
Lahanaspor
Mercimekspor
21 Martspor,25 Martspor,3 Martspor,Çat 9 Martspor (hepsi de Erzurum'da ve başka ay ismi kullanan takım yok)
Van Parisspor![]()
Yeni İmamoğluspor
Adana Kiremithanespor
Kunduracı Esnafspor
Karadilli Topaçspor
Hamur Kümbetspor
Sineklerspor
Vicdaniyespor
Masatenisispor
Dikkaldırımspor
Kerametspor
Garipspor
Batı Trakya Türklerispor![]()
Muttalip Gençlik ve Spor
Çıksorutspor
Beşiktaşspor (şaka gibi)
Arpaç Bahşişspor
Arpaç Sakarlarspor
Başıbüyük
Çırçır
Gaziosmanpaşa Venüs![]()
Büyük Karıştıranspor
Mucurgücü Belediyespor
Çotanakspor
1905 Ultraslanspor![]()
Hacıbektaşgücü
Çorapçılarspor
Abdülvahabigazispor
karadonspor
gerard daigle adlı kanadalı adam, papağanına duş yaptırırken touti adlı kedisi de onu izliyodu.üzerine su sıçrayan kedi çılgına döndü ve sahibini çaşitli yerlerinden yaraladı.yaşlı adam yaklaşık yarım litre kan kaybetti. kediyi karısının yardımıyla yatak odasına kilitledi ve kedi uyutularak sakinleştirildi.
ünlülerden seçmeler:
mariah carey:tvde açlıktan bi deri bi kemik kalmış çocukları görünce yardım edemiyorum,ama ağlıyorum.yani onlar kadar zayıf olmayı çok isterdim,ama açlık sınırında olmadan tabi![]()
1994 alabama güzellik yarışması 1.sine sorulan soru ve cevabı:
sonsuza kadar yaşamak ister miydiniz,neden?
hayır sonsuza kadar yaşamazdım,çünküsonsuza kadar yaşamamalıyız.eğer sonsuza kadar yaşicak olsaydık zaten sonsuza kadar yaşardık,ama sonsuza kadar yaşayamayız ki bu da sonsuza kadar yaşamak istememein sebebidir
güzeller aptal olur diyenin kemikleri sızlamamış en azından![]()
brooke shields bi sigara karşıtı kampanyada şunları söölemiş:
sigara içme insanı öldürür ve eğer ölürseniz
hayatınızın çok önemli bi parçası kaybolur![]()
Yer imleri