Insanlıgın ilk var oldugu dönemde adamın biri şeytanı yakalamaya karar vermiş. Fakat, bunun için 40 yıl boyunca Tanrıya ibadet etmesi gerekiyormuş. Karısıyla, dostlarıyla ve bütün dünya ile ilişkisini kesmiş ve 40 yıl boyunca Tanrıya ibadet etmiş 40 yıl sonunda Tanrı ibadetinin karşılıgı olarak ona şeytanı agzı kapalı bir şişenin içinde sunmuş. Adam da karısına o şişeye sahip çıkmasını dünyada neler olup bittigini artık ögrenmek istedigini söyleyerek dışarı çıkmış Kadıncagız şeytanı merak ediyormuş. Merakına bir türlü engel olamayıp şişenin agzını açıvermiş.Açmasıyla şeytan dışarı çıkmış ve gülmeye başlamış: -Merakına engel olamadın ve kocanın 40 yıllık emegini boşa çıkardın. Kadın da şeytana ;Sen o şişenin içinde hiç degildin ki, Şeytan ;Nasıl olur? şişeden çıktım sen de gördün, Kadın; -O şişenin içinde hiç degildin. Nasıl o şişenin içine girebilirsin ki? Şeytan; Gireyim de gör (der ve şişenin içine giriverir) ADAMIN ŞEYTANI HAPSETMESI 40 YILINI, KADININ ISE 5 DAKIKASINI ALMIS. ŞEYTAN TANRIYA İSYAN ETMIŞ '' ALLAHIM! MADEMKİ KADINLARI YARATICAKTIN O ZAMAN BENİ NEDEN YARATTIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
İti an çomagı hazırla
İyi insan Lafın üstüne gelir
BU İKİ LAF DOGRU OLDUGU GİBİ BAZI KADINLAR ŞEYTANDAN DAHA ŞEYTAN BAZI KADINLARDA BAZI ERKEKLERDEN DAHA ZEKİ İNKAR ETMEMEK LAZIM
esen abla sana misilleme geldi![]()
Yok ya bu kadar aptal şeytan yoktur ,bu kadar şeytan kadında yoktur![]()
pardon hatlar karışmışuykusuzum ya artık sözleri bile ters anlıyom
mehmet,
o senin geçmeyi istemediğin nehir,
REN nehri olmasın sakın?
süüpperr![]()
haha süper yav
waybe ben formda bole geyık muhabbet duymadım gormedım mehmat abı sen benım canım deger verdıgım bı abımsın esen ablamda yanı herablam o benım valla benne yalan solım ıkınızınde yanındayım sadece okurum buyuklerın arasıan gıremem..saygılar..
bbüyüklerin arasına girmiyorsan karakartalımda saymaya başla orhan abii
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri