92 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Acı Gerçek

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #39
    haLiL KOÇAK
    halilim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05/12/2007
    Mesajlar
    688
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    33 CDM 54
    Edilen teşekkür: 587

    Standart

    Insanlıgın ilk var oldugu dönemde adamın biri şeytanı yakalamaya karar vermiş. Fakat, bunun için 40 yıl boyunca Tanrıya ibadet etmesi gerekiyormuş. Karısıyla, dostlarıyla ve bütün dünya ile ilişkisini kesmiş ve 40 yıl boyunca Tanrıya ibadet etmiş 40 yıl sonunda Tanrı ibadetinin karşılıgı olarak ona şeytanı agzı kapalı bir şişenin içinde sunmuş. Adam da karısına o şişeye sahip çıkmasını dünyada neler olup bittigini artık ögrenmek istedigini söyleyerek dışarı çıkmış Kadıncagız şeytanı merak ediyormuş. Merakına bir türlü engel olamayıp şişenin agzını açıvermiş.Açmasıyla şeytan dışarı çıkmış ve gülmeye başlamış: -Merakına engel olamadın ve kocanın 40 yıllık emegini boşa çıkardın. Kadın da şeytana ;Sen o şişenin içinde hiç degildin ki, Şeytan ;Nasıl olur? şişeden çıktım sen de gördün, Kadın; -O şişenin içinde hiç degildin. Nasıl o şişenin içine girebilirsin ki? Şeytan; Gireyim de gör (der ve şişenin içine giriverir) ADAMIN ŞEYTANI HAPSETMESI 40 YILINI, KADININ ISE 5 DAKIKASINI ALMIS. ŞEYTAN TANRIYA İSYAN ETMIŞ '' ALLAHIM! MADEMKİ KADINLARI YARATICAKTIN O ZAMAN BENİ NEDEN YARATTIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"



    İti an çomagı hazırla
    İyi insan Lafın üstüne gelir
    BU İKİ LAF DOGRU OLDUGU GİBİ BAZI KADINLAR ŞEYTANDAN DAHA ŞEYTAN BAZI KADINLARDA BAZI ERKEKLERDEN DAHA ZEKİ İNKAR ETMEMEK LAZIM

  2. Bu mesajı için 3 kişi halilim'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. 54 UE 162 Kırmızı gerçek
    sakarya_punto tarafından Üye Garajı forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 35
    Son Mesaj: 30/01/2011, 11:05
  2. bu ilan gerçek mi??
    zaferdurukan tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 49
    Son Mesaj: 08/01/2011, 09:01
  3. Enteresan... Sıradışı... Gerçek.....
    AGUS tarafından Diğer Marka Araçlar forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 21/08/2010, 19:50
  4. .::Gerçek Fiat 131::.
    imdesign tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 25/11/2009, 11:19
  5. Gerçek Rüya
    BGRAYS tarafından Geyik forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 26/04/2007, 18:22

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com