çok güzel çok saol ankaralı deilim ankarada yaşıyorum we çook seviyorumm![]()
ist de bebekte ev var ama ankaradaki evin yerinii tutmuyo I love Ankara
çok güzel çok saol ankaralı deilim ankarada yaşıyorum we çook seviyorumm![]()
İbrahim ben sana birkaç tane DENİZ bulurum bir daha hayatta İzmir falan aramazsın![]()
![]()
madde 15: ODTÜ lü değilseniz, ODTÜ Kampusuna girmeniz, alcatraz dan
kaçmanız kadar meşakkatli bir meseledir, bunu bilin. Israrcı iseniz,
risk alın ve Güven park tan kalkan ODTÜ minibüslerinden birine binin,
kampusa girişte kimlik soran görevli minibüse girdiğinde, kendinizden
emin bir şekilde adamın gözlerine sen benim kim olduğumu biliyor musun
bakışı atın. işe yarayabilir. (ne yaparsanız yapın, gerekirse ormana
dalın girin ama kimlik diye top kek ambalajı, kupa sekizlisi
göstermeyin)
İşte bu madde çok doğru hakkaten beni mahvettiBenim arabada mı bişey var ne anlamadım sanki pentagona giriyoruz
![]()
Ankarayı hiç sevmiyorum helede havasından nefret ediyorum...
3 gün İstanbula gittim ohh be dedim
İzmir veya İstanbuldan sonra Ankara çok kötü BENCE...
İZMİRİ özledim neyseki 5 gün kaldı
şu hava kıllık yapmazsa tabii![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Evet arkadaşlar ilk Ankara buluşmasında Ozan'ı kıstırıyoruz tenhada![]()
Ozancım Ankaranın havasına kurban ol sen.İzmirde daha doğalgaz olmadığı ve her yerde kömür,fuel oil yandığı için geceleri gaz maskesiyle gezmek gerekiyor.İzmir şu anda 80 li yılların Ankarası gibi.
@tempesty
Bora abi senden önce Ozanı İzmirde ben kıstırcam tenhada
Ankaraya gelince birde siz kıstırırsınız![]()
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
İzmir de doğup büyüyen biri olarak,
İlk gidişimde açıkçası hiç ısınamamıştım. Ancak daha sonraki gidişlerimde yeşil alanların fazlalığı ve Kızılay tarafındaki canlılık hoşuma gitmeye başladı.
Hatta sonbahara denk gelen bir gidişimde Kızılay taraflarında ara sokaklarda yapraklarının çoğu yerlere düşmüş ağaçların, kaldırım taşlarının, ellerinde kitaplarla yürüyen gençlerin, çevredeki küçük cafe, kitapevi tarzı işyerlerinin görüntüsü çok sıcak gelmişti.
İnsanın doğup büyüdüğü yerlerin yeri elbette farklı oluyor, İzmirli içinde Ankaralı içinde mutlaka böyledir.
Ama gidilen yerde Türk insanın sıcaklığı olduğu sürece duyulan yabancılık kısa süre sonra yerini sempatiye bırakıyor...
Arkadaşlar Ankara'da bende eğitim nedeniyle bulundum (2002 - 2003 arasında rüzgarlıda) çok sevdim aslında nede olsa babam polatlı doğumlu ama bu "bebe" meselesi nedir bir türlü anlamadım. Bebe aşağı bebe yukarı en son ayrılmama 1 yada 2 ay kala üstlerime sormuştum ve çok gülmüşlerdi ama bir şey anlatmadılar. İnsanlara niye bebe diye hitap ediliyor. Biri açıklayabilir mi?
Konu spyofthegod tarafından (24/01/2008 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.
Bora abi bi buluşalımda ne istersen yap![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Vallaha İbrahim abi arada her ne kadar sen olsanda ben ille de kıstırırım Ozanı
3-4 güne geliyor sanırsam İzmire.Bence hiç gelmesin İstanbulda kalmaya devam etsin![]()
Ablam yıllarca Ankarada ( batıkent te ) oturdu.
Ne zaman Ankaraya gitsek,araba kullanmaya korkardım,istanbuldan alışkanlık olsa gerek sıkışık trafikte kafa çıkarttınmı kesin yol alırdın;Ankara da ise kafanı zor kurtarırdın.Gerçi hala öylemi bilmiyorum ama bu korku bende hep olacak.
aynen devam ankara öyle değişmez de
Ankaranın trafiği yine iyi aslında.Özellikle de alt geçitler ve geniş yollar trafiği baya bir rahatlatıyor.Ankarada 35 km lik yolu otobüsle 45 dakikada giderken İzmirde bu sürede ancak 10 km yol gidebiliyorsunuz otobüsle.
saabah 7.30 da keçiörenden ıkıyorum bazen 15 dakikada bazen 1-1.5 saatte gidiyorum
Ben Ankara'da 8 sene kaldım. 98'den sonra gece hayatı epey bir canlanmıştı. Yoksa hava karardı mı kimse kalmazdı dışarılarda. Ctesi akşamları Saklıkent maceralarımızı hala unutamıyorum. Cuma geceleri SKK'DA Gölge bar ne güzel günlerdi. Sıhhıye köprüsünü hep Ankara'nın boğaz köprüsü diye düşünmüşümdür. İki tarafı birbirinden ayırır. Özellikle geceleyin bu farkı daha iyi anlarsınız. Maltepe pazarıda yerinden kalktı. Otopark oluyor. Batıkent'e kimse taşınmak istemezdi, sonradan çok pöpüler oldu. Kızılay'da ki simitçilerin sesini hala duyuyorum
İzmir'e geldim çabuk alıştım ama Ankara'dan kopamadık, malum hanım Ankara'lı![]()
GP in mirror is faster than they appear !
Ah ahhh!!! Şimdi ne kadar arıyoruz o Gölge'yi...Cuma geceleri SSK'DA Gölge bar ne güzel günlerdi.![]()
Konu Linos tarafından (26/01/2008 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
ANKARASIZ BİR YAŞAM ASLA
![]()
Konu Baracuda tarafından (25/01/2008 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir.
"Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri