Bir kere en başta Ankaranın insanını hiçbirşeye değişmem.Ve her zaman söylediğim birşey vardır.
"Şehirleri şehir yapan insanlarıdır."
alper abi ora nere![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bir kere en başta Ankaranın insanını hiçbirşeye değişmem.Ve her zaman söylediğim birşey vardır.
"Şehirleri şehir yapan insanlarıdır."
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
Haluk ne özelliği var ankaranın insanının?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ozancım biliyorsun Ankara bir memur şehri.Ve bundan dolayı belli bir tertip düzen var herkeste ve heryerde.Yani saat 1 de Kızılayda ol dediğin zaman o kişi saat tam 1 de Kızılaydadır.Ama İzmirde saat 1 de Alsancakta ol diyince malesefki insanlar bunu saat 1 de evden çık olarak algılıyor sanırım ve saat 1:30 yada 2 de orda oluyorlar.
valla çok düzenli yaw kafeler filan 10da kapanıyo![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hadi len gitmişsin uyduruk cafe lere 10 da kapanıyordurbir sakaryaya çık gop a tunalıya bak bakalım, gidilecek yeri bilmek önemli olan neyse sende öğrenirsin sonra eyvah deme
![]()
yanlız ben ankaraya gittiğimde neresiydi bilmiyorum ama. keçiörenin o taraflarda bir yerlerde olabilir. bir caddesi var. sırf cafe ve sağlı sollu çok eğlenceli bir cadde. istanbul un bağdat caddesine benzetmiştim hatta. çok beğenmiştim.
bide çok ilginçtir ankarada yaşayan insana soruyorsun gideceğin yeri bilmiyorlar veya tarif edemiyorlar. tabi hepsi banamı denk geldi onu bilemiyorumda. kaç kişiye sorduysam gideceğim yeri tarif edemedi yada bilmiyorum dedi yaaa.
Daihatsu Copen
Ozancım İzmirde Agora Alışveriş Merkezi de 10 da kapanıyor merak etme
Tunalı Hilmide The Edge,Yer Fıstığı,Corvus gibi yerlere git bakalım kaçta kapanıyorlar![]()
saklıkent te git yada gerçi eski tadı yok ama
vallahi söylemişlerdi de hatırlamıyorum. birde ankaranın yol tabelalarına hasta oldum. mercek tutsan anca okuyorsun. heleki bide benim gibi gözleri uzağı görmeyen bir insan için çok zor yahu. istanbulun tabelalarının gözünü seveyim. 2 km öteden gözüküyor vallahi sapaklar.
Daihatsu Copen
GP in mirror is faster than they appear !
ehu ehu ehu bu daha komikmiş.![]()
Daihatsu Copen
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri