Sayfa 6/9 İlkİlk ... 23456789 SonSon
179 sonuçtan 101 ile 120 arası

Konu: GrandePuntoTR.Com T-Shirtleri - Liste Başlamıştır :)

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

Alıntı brcan157 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi colinsten 3 gun once tsort aldım 14 e 30 cok kardesım benden sana tavsiye illa şimdi bastıracaksin diye birşey yok.liste yap kişi sayısı artsın.he diyceksin ki fiyatı napıcaz herkes fıyat soruyor..ama sımdıden 25 olduysa hazırana kadar 40 kısı olur.gidip 45 50 kısılık fıyat alman lazım.onuda sonraden gelıp bızımle paylasman lazım.ornegın gıttın bugun 50 tsorte 15 lıra fıyat aldın bizimle paylastın.bu sefer hedefı, ucretı goren arkadaslarda dahıl 50 ye tutturmamız lazım.ki tutar da..yani önce sayını belirle hedefe ulaş bence daha garanti olur.15 lirayada kargo harıc tsort kımse alamıycaksa bu herkesın sahsı gorusu.buraya gelıp ıkı kronık sorun yazmak onların ısını goruyorsa herkese saygımız var.almayan almaz.
    Çok mantıklı geldi bana. avrasya maratonu için termik santral karşıtı yazı içeren 100 tişört bastırmıştık. baskı ve tişört en kötü kaliteydi bize tişört dahil 3 tl ye mal olmuştu. biz de maratonda adam başı 10 tl ya satmıştık.

en az 50 adet olursa şu fiyat 100 adet olursa bu fiyat yapıyorlar diye foruma yazdığında asılırız bizde 100 e tamamlamak için. olmadı alır fiat bayileri önünde satarız
    Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

O iş malesef öyle olmuyor dostlar...Büyük buluşmaya kadar renk katarız diye umut ediyordum.Talep yoksa biz sadece ankara ekibi olarak bastırabiliriz.Benim de bi sosyal hayatım ve iş hayatım var takdir edersiniz.2 ay boyunca liste tutacak, baskıyı takip edecek vaktim yok malesef.Şayet, 25 Tshirt ve aynı kalitede fiyatı daha ucuza alabilecek varsa bekliyorum çok memnun olurum.

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

Abiler sizin bahsettiginiz baskı tisortler. Inatla bunun uzerinde duralim. Bizim tisortumuzun baskisi sadece arkada olacak ve geri kalani ondeki logolarin dikimiyle sonuclanacak.

Tisortun kalitesini ben bilmiyorum ama ondeki el dikimi logolar,arkadaki baskilar derken 25 30 lira fiyat fazla degil.

Ve tekrar soyluyorum. Bu iste en ufak bir kar marjı yok. Var ise size yemin olsun forumdan kendim ayrılacağım. Fiyat belirlendiğinde havale ettiğiniz ücret direk tişörtçüye gidecek.

LG-D802 cihazımdan gönderildi
    2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
    2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
    2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz

Punto Forum - www.grandepuntotr.com

5. Bu mesajı için 3 kişi cdogu'ye teşekkür etti:

Ziyaretçi78
    Ziyaretçi Ziyaretçi78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar bence 10-15 tl nin lafı olmasın diye düşünüyorum.Ben geçen sene 4 adet arma ve boynerden aldığım thsirt için toplamda 60 tl verdim.Yani bu bulunmaz nimet derim.

H.KURU Saygılarımla

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

celallenmeyin kardeşlerim. kötü bişey demedim. sadece fikir söyledim.genelde bu işler böyle olur. yapan adam derki 10 tane için tişört başı 40 lira, 50 tane için 30 lira, 100 tane için 25 lira vss... ben bi çok yerden fiyat alırken bu şekilde almıştım. kaldı ki benim 2 siparişim net zaten

hele ki bu tip işlerin gönül işi olduğunu verilen emeğin parayla ölçülemez olduğunu, eylemler etkinlikler vs için kendi cebinden bildiriler, afişler, tişörtler hazırlamış olan biri olarak gayet takdirle karşılıyorum. ki ilk yorumumda hemen 3 tane yazdırmıştım zaten. 90 tl olunca bütçemi aşacağını düşünüp 2 taneye çektim.

sadece ankara olarakta yaptırsanız beni gene yazın len
    Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...

haydar canoglu
    ion brcan157 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06BR157
    Edilen teşekkür: 45

Evet celallenmenin manasi yok bu is boyle olmuyor o is boyle olmuyor da degil malesef gayette oyle oluyor sayi artar fiyat duser.tabi senin dedigini inkar etmiyoruz seni yalanlayip sen kar ediyosun falan filan bunlar gereksiz itamlar.senden rica ettigimiz 50 kisilik sayi alip burda belirtmen bizimde burda basligi guncellememiz.kimse sana isini gucunu birak liste tut demiyor kardes.

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
    FALCON SLOT

Cem Doğu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı brcan157 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet celallenmenin manasi yok bu is boyle olmuyor o is boyle olmuyor da degil malesef gayette oyle oluyor sayi artar fiyat duser.tabi senin dedigini inkar etmiyoruz seni yalanlayip sen kar ediyosun falan filan bunlar gereksiz itamlar.senden rica ettigimiz 50 kisilik sayi alip burda belirtmen bizimde burda basligi guncellememiz.kimse sana isini gucunu birak liste tut demiyor kardes.

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
    Bu iş 1 Haftadır konuşuluyor aga.Liste başladı diye başlık attık.Şu an da listenin devam etmesi gerekirken ortalığı bulandırıyorsun.Oluyorsa sen devral.Ben seve seve bu işi devrederim, benim yaptıracağım gibi olacaksa tabii ki.Hiçkimsenin mağdur olmaması için kaliteli baskı ve kaliteli kumaştan t-shirt araştırıyorum.50 Tanesini 15 liraya bastırdığın t-shirt'ü 2 ay düzenli olarak yıkayınca ne olacağını görmek istersen ben de sana burdan sitelerden 15 Liraya tshirt bastırırım.Rica edicem, 15 liraya da olur 20 liraya da olur edebiyatını bırakın.Olur da, bastırdığım yerdeki gibi olmuyor işte.Bu işin piyasasındayım.Yurt içi kargo,MNG Kargo, Acme Labs gibi şirketlerin tshirt tasarımlarını ben yaptım.Hepsinin ön yüzü örgülü olduğu için uzun süreler giyildi, yıkandı..Verdiğiniz fiyatta işleme,örgü olması imkansıza yakın.Maliyeti arttıran baskı kalitesi ve işçilikten başka birşey değil....

Fiyatı fazla bulduğunuz için söyledik kârım yok diye.Yoksa kimseyi birşeyle suçladığımız ya da kimsenin bizi suçladığı yok..

Cem Doğu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı outlife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    celallenmeyin kardeşlerim. kötü bişey demedim. sadece fikir söyledim.genelde bu işler böyle olur. yapan adam derki 10 tane için tişört başı 40 lira, 50 tane için 30 lira, 100 tane için 25 lira vss... ben bi çok yerden fiyat alırken bu şekilde almıştım. kaldı ki benim 2 siparişim net zaten

hele ki bu tip işlerin gönül işi olduğunu verilen emeğin parayla ölçülemez olduğunu, eylemler etkinlikler vs için kendi cebinden bildiriler, afişler, tişörtler hazırlamış olan biri olarak gayet takdirle karşılıyorum. ki ilk yorumumda hemen 3 tane yazdırmıştım zaten. 90 tl olunca bütçemi aşacağını düşünüp 2 taneye çektim.

sadece ankara olarakta yaptırsanız beni gene yazın len
    abi bizi biliyorsun.tabii ki senin t-shirt ün özel.elimden gelse de ucuza mal etsek ama bahsettiğim işçiliği biraz arttırıyor tabii.E genel kanı eğer tamamı baskı olsun derse ona göre fiyat alınır ama kalitesinden şüphe duyulacak birşey yaptırmak ta kimse istemez bilirsin.

Ben büyük buluşmadaki brandayı yaptıracağım mesela.Herkesin forumda bi emeği varken 2 tişört yapmışız 2 günümüzü harcamışız çok mu

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

20 ye olunca alacak 35e olunca almayacak varsa silsin kendini listeden. Bu tisortleri forum bastirmiyor adam kendi yapmis organizasyonu kendi arastiriyor. Assagi yukari fiyatini vermis 5 10 lira icin kararsiz kalan UFAKCİLAF varsa bastirma cem onlara oke?

Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

kılıç makina
    kilicmakina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 0

arkadaşlar merhaba internette dolaşırken bu siteyi gördün çok eğendi ben de arabaya düşkün olduğum için bu foruma kayıt oldum herkeze iyi günler
    Okuma cnc
    fanuc
    5 axis cnc
    4 axis cnc
    hobby cnc
    vending machines
    otomat
    flesko baskı makinesi
    dişli

Cem Doğu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Yarın 2 Farklı yerden daha fiyat alıyorum arkadaşlar.Gerginliklerden dolayı özür dilerim.Bu işe girerken fiyat konusu dert olmaz diye düşündüm.Sonuçta 25-35 TL arası normal karşılanabilir bir fiyat.Diğer forum örneklerine baktığınızda da bunu görürsünüz araba kulüplerinde.30TL + Sato kardeşimiz sağolsun anlaşmalı kargoyu bize ayarlayacağı için max 35TL'ye bitecek bir mevzuu.

Liste devam edebilir.Yarın 2 fiyat daha geldiğinde kararlaştırırız...

Ziyaretçi78

Alıntı kilicmakina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba internette dolaşırken bu siteyi gördün çok eğendi ben de arabaya düşkün olduğum için bu foruma kayıt oldum herkeze iyi günler
    Öncelikle hoşgeldiniz ama bu konuyu tanışma bölümünde açarsanız daha iyi olur hem detaylı tanışmış oluruz

H.KURU Saygılarımla

onur yılmaz
    onur006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07dll75
    Edilen teşekkür: 5

Alıntı Murder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Liste günceli

H.KURU Saygılarımla
    başkanım bende istiyorum nasıl yapcaz

Cem Doğu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı onur006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başkanım bende istiyorum nasıl yapcaz
    ilk mesaja bakın

onur yılmaz
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07dll75

Alıntı cemdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk mesaja bakın
    yok ole olmaz obenim başkanım o çözcek benim işi
    Ana baba duası olursa her şey yolunda gider dediler.....

Ziyaretçi78

yok ole olmaz obenim başkanım o çözcek benim işi
    Haydaaaaa neyi çozeyim la) de hele

H.KURU Saygılarımla

onur yılmaz
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07dll75

Alıntı Murder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haydaaaaa neyi çozeyim la) de hele

H.KURU Saygılarımla
    şu bebeye bi tşort lazımmışda angarada abisi varmış haletcekmiş

Ziyaretçi78

şu bebeye bi tşort lazımmışda angarada abisi varmış haletcekmiş
    La tamam yaz ismini listeye)

H.KURU Saygılarımla

haydar canoglu
    ion brcan157 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06BR157
    Edilen teşekkür: 45

öncelikle satonun kurdugu cumle uzerıne almaktan vazgectıgımı soylemek ısterim.ikincisi Allahıma Şükür 35 degıl 135 den korkmayız mesele o değil mesele piyasayı yapıp liste baslatılmasıydı..yoldan birini cevirin sen 5 taneyimi 3e 10 taneyimi 3 alırsın diye sorun size vereceği cevap nettir.ben cem kardesi ilk baslık actıgında tebrık ettım ve basıt bır stıcker ıcın mehmet abıyı erdı beyı ne kadar rahatsız ettıgımı onlar bilir.demem o ki ben onemsıyorum burasını sıcak gordugum ıcın ve buraya ait oldugumu dusundugum ıcın gerek stıckerı gerek tsortunu bıle alır gıyerım.adamın arabası punto olmadıgı halde ugrasıyor daha ne olsun..ama işi heryere cekmeye bayılan arkadaslara selam olsun.biz dedik ki piyasa yapın yazın buraya alan alır..almayan almaz.sen daha iyi biliyosan yap demekte hoş bi davranış değil.seni desteklediğimi biliyosun.istanbulda 3 kısı alınca ne anladık o işten..neyse alanlara hayırlı olsun.
    FALCON SLOT

22. Bu mesajı için 4 kişi brcan157'ye teşekkür etti:

onur yılmaz
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07dll75

Nick: onur006
    Ad Soyad: onur yılmaz
    Beden: XL
    Lokasyon: Ankara

yardımlarından dolayı ankara il başkanı sayın harun kuru ya teşekkurlerimi sunarım

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 23456789 SonSon