Arkadaşlar 2 tane de ben istiyorum. Birini hediye edeceğim![]()
Arkadaşlar 2 tane de ben istiyorum. Birini hediye edeceğim![]()
Öndeki logoların arma şeklinde tişörte dikilmesiyle birlikte kaliteli kumaş ve polo yaka tişört için 30 tl. Baskısı da dahil. Bence gayet güzel fiyat.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Emeklerinden dolayı Cem kardeşime çok teşekkür ederim. Kendisi biliyor tek favorim Cem)
H.KURU Saygılarımla
fiyatta uygun muyuz listedeki arkadaşlar..
Xperia L cihazımdan ile gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim.
tişört kalitesi ön işleme arka baskı ve tasarım maliyeti düşünüldüğünde bence gayet uygun. kaldı ki internetteki tisho.com sitesinde kendimiz tasarladığımız bir tişörte önlü arkalı enaz 35 tl veriyoruz kalitesini bile bilmeden. en aazzından tişörtten memnun kalmazsajk alıp başında paralayacağımız bir muhatabımız cem kardeşimiz olacak![]()
![]()
şaka bi yana ben 3 adet yazdırmıştım. onu 2 adede düşürüyorum.
Nick: Outlife
İsim: Ergin Bozkurt
1. Tişört İçin:
Beden: M
Lokasyon: İstanbul
2. Tişört İçin:
Beden: 12-18 ay bebek için
Lokasyon: İstanbul
** Bebek için olan tişörtü 15 tl de anlaşalım Cemdaha bebe la o
minnacık.
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Bebeklerinki daha pahalı hem daha az malzeme hem daha pahalı ne işse![]()
kesimleri nasilki ona gore s veya m alsam
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
yarın gidip ölçüleri alırım arkadaşlar.Fiyat fazla gelen arkadaşlar için tunalı Hilmideki başka bir baskıcıyla görüşmeye de gideceğim.Eğer kalitesinden memnun kalırsam baskı 25tl olacak ve birşey değişmeyecek.heriey forum için.![]()
forum nicki: slmcnsl
isim soyisim: salim cinisli
beden: m
lokasyon: istanbul
Çalıştığım kurum nedeniyle yaptırmak istediğiniz tshirt konusuna hakimim istediğiniz ürün için hem sosyal proje olsun engellilere katkımız olsun derseniz
Polo yaka 3 düğmeli %100 pamuk lacoste kumaştan
önde 2 baskı direk kumaşa nakış işleme
sırt baskı transfer (istenirse serigrafi boya usülüde olabilir)
20 - 25 lira arasında dolaşır. 25'den fazla ödeme yapmayın bence.
Kurumun web sayfası Gülen Yüzler, Montaj ve paketleme, geri kazanım, atık kağıt toplama, dikim atölyesi
Ancak sayı düşük olduğu için bu rakamlar yüksek çıkıyor. Ufak bir hatırlatma![]()
hocam şuan için 24 tshirt var.24 tshirt, ön işlemeli arka büyük baskı ve polo yaka olunca fiyat buraya çıkıyor.Ben de reklamcıyım az çok biliyorum.
Sırt baskısı muhtemelen serigraf baskı olması lazım çünkü CREW yazısında arada solukluklar var transfer olursa yazı karakteri bozulur. Bu arada tasarım gerçekten çok güzel olmuş.
Amacım eleştirmek değil sadece fiyat uygun olursa belki daha çok kişi almak ister diye düşündüm. kargo ile 35 lirayı geçiyor bu haliyle.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri